Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan pasival, aki tényleg kifejezetten jóképű és már rengeteg barátnője volt? 17L
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek nagyon tetszem, nekem is nagyon tetszik,de:
-rengeteg gyönyörű barátnője volt már, de egyik mellett se tudott megmaradni
-nagyon jól néz ki, tényleg körül ugrálják a nők, ha járnék vele tuti nagyon féltékeny lennék rá
Azt mondta mellettem megkomolyodik mert ilyen lánnyal még nem találkozott, de nem tudom mennyire kell ezt komolyan vennem, lehet, hogy csak egy újabb trófeát akar szerezni...
Nem is gondolkoznék a válaszon, ha nem tetszene ennyire.
2011. aug. 21. 23:09
11/14 anonim válasza:
szerintem akkor menj barbizni és várd a fehér lovat a lovaggal
12/14 anonim válasza:
én nem,mert tegyük fel beleszeretek utána meg attól kell rettegnem,hogy mikor un rám..ez tényleg az a tipikus nőcsábász fajta :)) jobb oldalán a barátnőjével flörtöl minden csajjal aki él és mozog
13/14 anonim válasza:
Minden lány járna vele, te is fogsz, de rosszul teszed. Mellesleg tuti h minden lánynak azt mondja h ilyennel még nem találkozott.
14/14 Ádám Viktória válasza:
ne add magad mert ha megszerez lehet el is fog dobni kicsit faggasd és ha nem tud rendes választ adni akkor gondlokozz el azon hogy okos vagy csak azért akarsz te is vele járni mert helyes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!