Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hivjam el lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hivjam el lagziba?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk 1lánnyal és el szeretném hivni lagziba párnak.

Hogyan kérdezzem meg tőle?

17/f 15/l

2011. aug. 21. 22:44
 1/8 hkriszti1130 válasza:
elmondod neki h mit akarsz,.. nm olyan bonyolult ez.. ha minden klappol, igen-t mond..és nyert ügyed van :D 21/L
2011. aug. 21. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia gondoltam ha nincs semmi programod nem jönnél el velem a bálba? HÁT IGY BAZ DMEG
2011. aug. 21. 22:45
 3/8 twinky ***** válasza:
76%
Hozzam jossz felesegul?
2011. aug. 21. 22:50
 4/8 BlackSword ***** válasza:
Ez jó volt twinky!!!
2011. aug. 21. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
szia, lesz egy esküvő amire el kell mennem. még nincs kísérőm, rád gondoltam, örülnék ha eljönnél velem. kb ilyesmi
2011. aug. 22. 21:26
 6/8 anonimikusz ***** válasza:
Hivatalos vagyok egy esküvőre, és vihetek magammal egy partnert is. Arra gondoltam, hogy ha ráérsz akkor, eljöhetnél velem. Tudod imádok táncolni, és egyedül picit nehéz. SEGÍTS RAJTAM!!!! GYERE VELEM!!!!!!;)
2011. aug. 24. 02:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hozzám jössz feleségül? XD FuckYeah lesz...
2011. aug. 24. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a barátommal így jöttem össze.... XD Az egyik legjobb barátnőm famíliájának egy tagja házasodott, és javasoltak engem a barátnőm bátyjának párjául. Igaz, hogy már korábbról ismertem, sok lógásunkat angazsálta a suliból, és jóban voltunk, de azért, sosem volt semmi különösebb dolog köztünk. Elég sokáig kérette magát, de végül, a barátnőmmel elküldte a meghívót (mert ő éppen nem tudta személyesen átadni), bár én üzentem azért, hogy szemtől szemben is hívjon el. A lagzi előtti napon megjelent a suliban, és megkérdezte: "na, akkor jössz?" XD NE így hívd el... :D Tetszik az a változat, ami szerint: hivatalos vagyok lagziba, és vihetek magammal párt, én rád gondoltam, vagy valami ilyesmi. :)

Szerintem nem fog visszautasítani. :)

18/l

2011. aug. 24. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!