Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék össze jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék össze jönni egy fiúval?

Figyelt kérdés

14 évesek vagyunk mind2-en.

Ovodás korunk óta ismerjük egymást!

1-be egy osztályba jártunk.

Utána csak néha évente kétévente találkoztunk (mivel sulit és falut is váltottam)

Interneten szoktunk beszélgetni!

Tegnap este le mentünk abba a faluba ahol lakik buliba (búcsú volt és utána volt buli a kocsmába)

Én, ő, egy barátnőm, egy osztálytársam és kettő addig ismeretlen fiú.

Tök jól elvoltunk mivel bent nem ihatunk de a legidősebb fiú vett 3-mojuknak sört, ezért kimentünk és ott meg meg kínált a söréből, de csak engem, meg a cigijéből is adott. Meg nem hagyta, hogy másik fiú söréből igyak.

Amúgy beszélgetünk is, igaz legtöbbet arról, hogy ki-kicsoda!

Lehet esélyem nála? És hogyan tudnék összejönni vele?

(Állítólag 9 évesen "jártunk" is, én erre nem emlékszem)

Nincs barátnője!

2011. aug. 21. 22:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A szüleim is ott voltak csak ők benn én meg kinn!
2011. aug. 21. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Az én horoszkópom mérleg és az övé is!
2011. aug. 21. 22:27
 13/15 A kérdező kommentje:

3-an voltak a fiúk vele együtt...

És amúgy ő jött oda és ő köszönt úgy, hogy becézett soha senki nem hív becézve, ez jelent valamit?

2011. aug. 21. 22:30
 14/15 anonim válasza:

attól hogy egy szálat szívtatok még nem történt semmi.mikor én kipróbáltam akkor egy másik lánnyal szívtam és attól még nem vagyok lezbi. kapj az agyadhoz.a válaszolgatásaid fele baromság

14/L

2011. aug. 26. 01:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem vele kezdtem! nem a cigin van a hangsúly hanem hogy csak nekem adott, pedig a többiek is cigiznek!
2011. aug. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!