Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék össze jönni egy fiúval?
14 évesek vagyunk mind2-en.
Ovodás korunk óta ismerjük egymást!
1-be egy osztályba jártunk.
Utána csak néha évente kétévente találkoztunk (mivel sulit és falut is váltottam)
Interneten szoktunk beszélgetni!
Tegnap este le mentünk abba a faluba ahol lakik buliba (búcsú volt és utána volt buli a kocsmába)
Én, ő, egy barátnőm, egy osztálytársam és kettő addig ismeretlen fiú.
Tök jól elvoltunk mivel bent nem ihatunk de a legidősebb fiú vett 3-mojuknak sört, ezért kimentünk és ott meg meg kínált a söréből, de csak engem, meg a cigijéből is adott. Meg nem hagyta, hogy másik fiú söréből igyak.
Amúgy beszélgetünk is, igaz legtöbbet arról, hogy ki-kicsoda!
Lehet esélyem nála? És hogyan tudnék összejönni vele?
(Állítólag 9 évesen "jártunk" is, én erre nem emlékszem)
Nincs barátnője!
3-an voltak a fiúk vele együtt...
És amúgy ő jött oda és ő köszönt úgy, hogy becézett soha senki nem hív becézve, ez jelent valamit?
attól hogy egy szálat szívtatok még nem történt semmi.mikor én kipróbáltam akkor egy másik lánnyal szívtam és attól még nem vagyok lezbi. kapj az agyadhoz.a válaszolgatásaid fele baromság
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!