Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat igy el lehet ijeszteni, hogy az egész ismerettséget felrúgják?
Volt egy lány... pár hónapja ismertük már egymást évfolyamból, majd végetért a fősuli, nameg akkor foglalt is volt (már nem). Egy édeskettes találkozó (még nem randi :)) sikerült is, de azután mindig jöttek a kifogások... nem érek rá, dolgozom. Én hát persze elmondtam mit is akarok, mert nem várom meg, amig valaki elmarja előlem... 1 hónapig nem jött válasz, újra irtam nyomatékosabban, persze nem erőszakosan, csupán őszintén, hogy régóta vártam rá, meg az újabb találkozóra, és nem igy akartam kihozni, de nem volt más lehetőség.
Ennek már 5 hónapja. Most ennyire megijesztettem?
bazz... kísértetiesen hasonló eset történt egyszer velem.
elhívtam egy számomra nagyon kedves lányt akivel előtte elég sokat beszélgettünk. Abban a bizonyos lányban -akire fel is néztem, hogy ő mennyire más mint a többi- annyi "tisztesség" sem volt, hogy megmondja kerek-perec "nem, nem szeretnék..." hanem kitalált valami kamu dolgot hogy miért "nem tud". Aztán zárta a dolgot azzal, hogy "majd beszélünk, de most mennem kell". Azután soha többé nem beszéltünk szia plusz 2-3 szónál többet, addig volt, hogy 2-3-4 órákat is. Később írtam neki levelet, de természetesen nem válaszolt, pedig olyan hangvételű volt amire akkor is írsz valamit ha egy beképzelt majom vagy... karácsonyi üdvözlésre, születésnapi jókívánságra még egy kösz sem jött... szerencsére tanultam is az esetből és mára már tudom, hogy:
Egy lánytól soha ne várj normális választ, soha ne várd hogy egyenlő félként kezel, soha nem lesz veled korrekt!
Mindig úgy válaszol ahogy neki könnyebb!
Fel kell fogni, hogy a lányok már csak ilyenek, úgy viselkednek ahogy... és akkor nem fogsz csalódni!
héhaver. persze, ilyen szemetek a lányok, sosem tudnak normális választ adni. szerintem fiúkon gyakrabban tapasztalható ez, már bocsi.sőt, ők még keményebbek, szóval a lányok korrektebbek, jó most nem rólad van szó, hanem sok más pasiról, akik kihasználják a nőket.
tapasztaltam párszor, hogy miután a pasik kihasználtak egy nőt, földbe döngölve az érzéseit, megváltozott a pasikhoz való viszonyulása, bár nem állítom, hogy igaz mindenkire, de tapasztaltam néhányszor.
nem értem, ha egyre nem képes válaszolni, minek többet küldeni?
amúgy meg jó tanács: úgy állsz hozzá, hogy "jaj de beképzelt majom ez". ha ezt gondolod róla, inkább hagyd békén. valószínű kap magának egy másik beképzelt majmot, akivel szeretni fogják egymást.
amúgy nem álszentség, és idiótaság, csak a nőkben van annyi érzelem, és tapintat(talán férfi ezt nem értheti), hogy nem merik megbántani a pasit. Talán magukból indulnak ki "ha velem is ilyen őszinték lennének rosszul esne".
Egy nyomulós idegen arcot bármikor lekoptatnék, de ha egy barátomról van szó, akkor igenis félnék megbántani.
már bocs, de nem keresem olyan emberek társaságát -sőt kerülöm őket- akit beképzeltnek tartok, őt sem tartottam annak, most sem. Csak számomra érthetetlen volt és még mindig az, hogy miért nem volt képes legalább pár szót visszaírni, ezt viszont elég beképzelt dolognak tartom.
én nem tartom tapintatosságnak, hogy egy ismeretlennel egyenesen viselkedik valaki, viszont azzal akit már egy ideje ismer, vele pedig szemétkedik, mert ezt annak nevezném. pont hogy az őszinteség az ami kevésbé bántó. sokkal szánalmasabban érzi magát az ember ha tudja hogy nem, ugyanakkor mégis reménykedik, hogy hátha... sokkal rosszabb! ha nem forszírozom tovább és abban maradunk hogy most valamiért nem ér rá akkor azon törtem volna a fejem, hogy majd elhívom később, hátha. harmadszorra meg kitalálna valami mást?! te inkább sokadszorra is "tapintatos" lennél, mintsem egyetlen egyszer őszinte? ugyan már... beszéltél itt arról, hogy gondoljunk bele a másik helyzetébe. te belegondoltál már, hogy mennyire esne rosszul fordított esetben?
érdekes, hogy azért a lányok panaszkodnak hogy nem küzd meg értük senki, mert minden fiú csak azt akarja és egyik lányról mennek a másikra. viszont aki egy kosár után még próbálkozik azt "nem értik"...
egy biztos! saját káromon, de megtanultam, hogy a nem az NEM! egy visszautasítás senkire se fogok időt szánni, egy percet se. csak akkor meg nehogy én legyek a bunkó, hogy hirtelen már nem érdekel mi van vele?!
nyilván jobb lenne ha csak olyan fiúk lennének akiknek teljesen mindegy hogy ki, csak nő legyen és szép.
a szóban forgó lány pedig szintén találjon egy hozzávaló srácot, boldogítsák csak egymást. csak nehogy úgy járjon mint az akkori exével... aztán pedig lehet sírni-ríni,
szomorkodni, hogy otthagyták... mindegy, nekem semmi közöm hozzá, mindenki azt kapja amit megérdemel...
tessék, ilyenek vagytok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__21..
ütnek, vernek az jó nektek! szerelmesek vagytok, de hűségre még akkor sem vagytok képesek!
ösztönlények...
héhaver
azért eléggé elvagy tévedve szerintem, túlzásba viszel dolgokat, kifogásokat keresel.
Figyelj, én soha nem fogok olyannal kezdeni, aki bánt engem. ééés olvastam ilyen helyzetekről, már bocs, és többször írták, hogy azok akik erőszakosak voltak egy lánnyal, kezdetben nagyon kedvesek és ragaszkodóak voltak, és önbizalomhiányosak. szóval ennyit a véleményedről -.-
tévedsz ha azt hiszed, hogy csak ez a két típusú pasi van a földön: kedves,túl ragaszkodó vagy beteg, agressziv állat.
mit vagy úgy oda, mérgelődsz, hogy a lányok nem értékelik a kedves fiúkat, mert téged visszautasitottak. na és? annyira lehetetlennek tartod, hogy talán csak nem voltál az esete az illető lánynak? Gyakran megesik az ilyen. Én is néha esete vagyok valakinek, néha nem. Ez ilyen.
Sok csajon nem látszik, hogy beképzelt, és igényes, szerintem a viselkedése is erre vallott, valld be, hogy kissé annak tartod, és te hibád, hogy ragaszkodsz hozzá, hol ott nem is az eseted.
Tudod, gyakran megesett velem is, hogy(igényes vagyok) olyan pasik akartak kezdeni velem, akiknek talán nem jön be a fajtám, csak hát franc tudja mit láttak bennem:) aztán végül talán én voltam a paraszt, hogy miért koptatom le őket.de nem érdekel.
régebben engem is idegesített, ha valakivel jól megvoltam, de visszautasított, de mélyebben belegondoltam, hogy igazából nem is illettünk annyira össze, csak az illető pasi olyan volt, hogy vele bárki jól meg volt.
AMÚGY tényleg nem esik le neked, hogy azért "nem volt képes", mert ezzel akarta tudtodra adni, hogy vége?? fogadd el, hogy sok nő így csinálja, és észszerűen venni kell a lapot.:) Jó, lehet rosszabb ha reménykedsz, de csak a hülye reménykedik hiába szerintem(nem vagy hülye, csak vedd észre). Amúgy a tapintatosság nem esik nehezünkre.
Most egy ilyen hülye szituáció nem változtathat meg téged, hogy másképp bánj a nőkkel, EGYSZERŰEN KERESS OLYANT AKI NEKED VALÓ. Biztos kapsz valakit, aki szeretni fog téged, csak keresni kell. Szerintem az a típus vagy, aki nehezebben kap, de keresni kell. nem logikus?
de hát te bajod, dühöngj csak magadban hiába, és SZIDD A NŐKET, KÍVÁNJ ROSSZAT NEKIK, hogy a következő pasijuk verje meg, így biztos jobb lesz neked.("mindenki kapja meg amit megérdemel"-.-)és élj abban a tévhitben, hogy csak túl kedves és túl agresszív típusú pasik élnek a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!