Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Benne szoktatok lenni 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne szoktatok lenni 1 éjszakás kalandba?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is kérnék. köszönöm.
2011. aug. 21. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Benne lennék, csak egy lánynak sincs gusztusa hozzám.
2011. aug. 21. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem 18 évesen egy ilyen volt, gumival csináltuk természetesen.. ÉS vele volt elősször orgazmusom. Viszont, utánna sokáig kivoltam lelkileg.. TEhát biztosan mondhatom, hogy soha nem csinálnék mégegyszer ilyet.

28 nő

2011. aug. 21. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. Még gumival sem. Ugyanúgy el lehet kapni bizonyos fertőzéseket gumival. Ha a hapsi előzőleg egy beteg lánnyal volt, mivel a gumi nem mindig ér teljes a pénisz tövéig, akkor valószínűleg tovább tudja adni a gombát, meg az ilyeneket, amik rákerülnek. Lehet, hogy túl óvatosság, vagy szimplán hülyeség, de nekem ez a véleményem, a többi meg nem érdekel.
2011. aug. 21. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok

17/L

2011. aug. 21. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy túl óvatosság, vagy szimplán hülyeség"

Mondom akkor az utcára se menj ki, mert a végén még megfertőz egy tbc-s.

Félig él, aki nem mer!

2011. aug. 21. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:
oké, nem megyek.
2011. aug. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!