Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöttem 2 pasival, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem 2 pasival, ha az 1-ik megtudná dobna rögtön?

Figyelt kérdés
16/L
2011. aug. 20. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a másodikat válaszd, mert ha igazán szeretted volna az elsőt, akkor nem szerettél volna bele a másodikba....:D :D egyébként igaz :)) De azért tényleg nem kellett volna rögtön 2 pasival összejönni, mert az emberek nem nézik ezt valami jó szemmel :/// :SS Sztem ideje választani....
2011. aug. 21. 10:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Végre norm válasz... xD többi mindenki bekaphatja a f*xomat az utolso válaszolo a leg normálisabb
2011. aug. 21. 12:53
 13/17 anonim válasza:
Hát kösz szépen én írtam azt az idézetet, és nem kapombe. Én nem rib*ncoztalak meg k*rváztalak le, de ha azt akarod hogy kapjam be a f*szodat akkor inkább .... nem írok semmit mert még megsértődsz
2011. aug. 21. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező akár, hogy bekattansz most, de te le is szophatszXD Egy kvrva vagy és semmi más.
2011. aug. 21. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:

egy büdös k*rva aki 32 éves koráig jól érzi magát a pasik f@szán utánna meg elmehet a jo büdös p*csába senki sem fog még csak leköpni sem téged...

elmész te a jó anyád büdös ribanc

2011. aug. 21. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

ettől miért ribanc?? akkor az a pasi micsoda akinek 2-3 baránője van???? (szerintem egy senkiházi olcsó himringyó)

hamár itt tartunk -.-""

Fiatal vagy még döntsd el melyikkel lehetsz boldogabb.Ne foglalkozz azzal ki mit mond..de ne legyél egyszerre 2-vel

2011. aug. 22. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó mondanám, hogy ja így van, de a hímringyó buz!kra vonatkozikXD Na de csak egy barátnőm is van és egy is lesz!:) A kérdező igen is kvrva ettől:) Nem számít ki mit mond sok ember szemében az és ezt nem tudod megváltoztatni!:D Egy ribanc akinek egynél több pasija van!!!!:D:D És ennyi:)
2011. aug. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!