Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fiú külső jó fiú belső?
Én pl mocis bőrkabátban járok, napszemüveg, mocis kesztyű, majdnem teljesen kopasz fej és általában valami rossz fickónak néznek, ennek ellenére a légynek sem ártottam még+egy kicsit mozgássérült is vagyok, de járok meg minden... Szóval amíg velem nem vált valaki egy szót annak általában rossz a véleménye rólam, ez a nagy átlag, tisztelet a kivételnek.
U.I.: a motorosok is szinte egytől egyig teljes bőrben járnak, a többség azt hiszi, hogy kötözködős, balhés az összes, pedig teljesen mások!!!
Külső megfog,első megtart :)
asszem így van ...
amúgy a legtöbb lánynak az ilyen "rosszfiúk" tetszenek,de rinyálnak hogy megcsalják őket.
ezért ha rendes vagy és rosszfiús vagy kivülről,szerintem bejössz a lányoknak :D
legalábbis nekem bejönnél (ha tényleg jól néznél ki)
Biztos sok lánynak tetszik, engem irritál, ha valaki másnak próbálja mutatni magát, mint ami.
18L
20:55 nek igaza van! motorosok jó emberek
on: minden csajnak más típusú férfi/fiú jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!