Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten átjön egy lánnyal fogok filmet nézni. Ajánlanátok valami jó horrort ami magyar szinkronos?
Figyelt kérdés
Horror filmet szeretnénk nézni de nem találok már olyat ami elég ijesztő, nem régi, és még nem láttuk. Átok 1,2,3 nem jó túl félelmetes neki, paranormal activity-t láttuk már. :)2011. aug. 19. 23:32
11/17 anonim válasza:
Horrorra akadva
Közben ne felejtsd el megujjazni
12/17 Sundorgo válasza:
Attol függ hány évesek vagytok :D én 12 évesen majdbehugyoztam a Magas Feszültségtől ugy féltem amikor haverokkal néztük és még keménynek is kellett mutatnom magam ,persze amikor a csaj elkezdte magát megujjazni mindenki elkapta a fejét ,de persze ez lehet pont jol is fog jönni nektek... XD
13/17 A kérdező kommentje:
magasafeszültséget egyedül láttam, nem rossz film, de nem bírná, mert túl véres :/
2011. aug. 20. 00:23
15/17 A kérdező kommentje:
16
2011. aug. 20. 00:27
16/17 anonim válasza:
Szerintem ne horort nézzetek, vagy? kérdezd meg tőle milyet szeret,(Akció,romantikus...) Őszintén, nekem tökre mindegy hogy milyen filmet néznénk azlenne a lényeg hogy vele vagyok. ;) 15\F
17/17 anonim válasza:
Amúgy ha horror akkor Fourth kind(Negyedik tipusu találkozások) Nemrosz, nemvéres, ufós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!