Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tartom magam szerethetőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartom magam szerethetőnek, ez lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van jó néhány ember akinek tetszek vagy szépnek stb. tart viszont mégsem tudom elképzelni azt, hogy valaki szeressen. Nem tudom elképzelni azt, hogy valaki mellettem akarjon ébredni, valaki akivel majd együtt vacsorázok meg ilyesmik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki szeret ENGEM...talán ez is lehet az oka, hogy csak kevés kapcsolatom volt, és normálisnak egy se volt mondható... Itt tényleg velem van a baj? Nem tudom, hogy tudnék ezen változtatni.

18/L

2011. aug. 19. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
akjkor nem is vagy az elöször magaddal számolj el
2011. aug. 19. 21:52
 2/17 anonim ***** válasza:
ha te szereted magad az kihat a többi emberre is! ezt hívják kisugárzásnak! itt kell kezdeni és utána minden jó lesz hidd el nekem :)
2011. aug. 19. 21:54
 3/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy tudnám elkezdeni...ötletek?
2011. aug. 19. 21:57
 4/17 anonim ***** válasza:

Én sem tudom elképzelni, meg elvárni másoktól, hogy szeressenek. Abszurdnak érzem, pedig nem vagyok se ronda, se olyan kirívó rossz tulajdonságomat nem tudom megnevezni (ember vagyok), de egyszerűen nem megy. :(

20/F

2011. aug. 19. 22:02
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk...
2011. aug. 19. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
igen van egy tuti ötlet! nézd meg A TITOK című filmet ! nekem rengeteget segített :)
2011. aug. 19. 22:05
 7/17 anonim ***** válasza:
fenn van youtubeon is ;)
2011. aug. 19. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:
youtube*
2011. aug. 19. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Én tudok neked küldeni egy könyvet, ha gondolod írj miatta privit, és elküldöm.
2011. aug. 19. 22:09
 10/17 anonim ***** válasza:
22:02-es vagyok, küldtem Neked egy privit (email), kérlek nézd meg, ha időd engedi.
2011. aug. 19. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!