Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van ilyen lány? 17/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen lány? 17/F

Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan lány aki kedves,normális,vicces laza és egy kicsit visszahúzódóbb és szép az arca?Mert akik rám vannak kattanva azok mind úgymond "plázacicák".És azok nekem nagyon nem jönnek be,mert szerintem csak divatmajmok.Szerinetek találok valaha ilyen lányt?Vagy ez hülyeség?Köszi a válaszokat.
2011. aug. 19. 13:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
plázapi.csák vannak rádkattanva? hát dugd meg őket egytől egyig. 10év múlva ráérsz feleségnekvalót keresni. addig csak a farkaddal törődj.
2011. aug. 26. 23:58
 32/43 anonim ***** válasza:
Az unokatesom barna haju kreol börü barna szemü és tényleg nagyon szép lány kissé visszahúzódó és nagyon jól el lehet vele beszélgetni mert sokan keresik a társaságát, sokat úszik és vagy 1perc 25 msp ig lent ud maradni a vÍz alatt.15 éves és van egy cicája,ez azért fontos mert nagyon szereti őt. 16F
2011. aug. 27. 00:35
 33/43 anonim ***** válasza:
1 perc 25 másodpercig lenn tud maradni a víz alatt? Elbűvölő... Mindenképpen meg kell ismernem.
2011. aug. 27. 00:45
 34/43 anonim ***** válasza:
az emailját csak akkor adom meg ha tényleg nagyon kéne..
2011. aug. 27. 01:04
 35/43 anonim ***** válasza:
jaj ez nekem is bejön...1p25msp az email-t kérek!!!
2011. aug. 27. 01:09
 36/43 anonim ***** válasza:
már elegem van a plázacicákból szeretnék egy normális csajt ugyhogy,emailt haver
2011. aug. 27. 01:15
 37/43 anonim ***** válasza:
ja és még az unokatesomrol ö is jár edzeni és imád a viz melett naponi(DE BENNE LENNI JOBBAN)ugyhogy szerintem ez teljesen normális,egy időben neki is volt kissebb műkörme csak aztán leszedte mert zavarta az úszásban.ja és ,hogy hogy tudok ennyi mindent róla egy héten töbször is chat-elünk.
2011. aug. 27. 01:30
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mivel azt írtad hogy plázacicák buknak rád, lehet hogy te viszont nagyon követed a divatot, és talán az a lány akit keresel, azt hiszi neked a plázacicák jönnek be, és ezért nem tesz semmi, de biztosan megfogod találni a nagy Ő-t csak változtass kicsit! :DD
2011. aug. 27. 10:04
 39/43 anonim válasza:
én majdnem ilyen vagyok amit te leírtál. :$ találni fogsz nyugi.! :))
2011. aug. 27. 13:36
 40/43 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy plázacicák ragadnak rád dugd meg őket vagy küld hozzám őket XD
2011. aug. 27. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!