Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha valaki megmondja, hogy nem kelletek neki az tényleg jobb?
Sokszor olvastam itt, hogy "írtam egy lánynak, és nem válaszolt, h.ülye r.ibanc, miért nem volt képes megmondani, hogy nem, bocs" stb...
Nem azért, én is jártam már így, hogy írtam egy srácnak és nem válaszolt, de én nem sértődtem meg rajta, rájöttem, hogy nem érdeklem és ennyi. Van ilyen. Nektek komolyan jobb az, ha reménykedtek és utána könyörtelenül a képetekbe vágják, hogy "Bocs, de túl ronda/kövér/ nem szimpatikus vagy." stb és ezért nem?
Arról nem is beszélve, hogy volt, hogy válaszoltam már, hogy "köszönöm, de nem szeretnék ismerkedni" stb, tehát még csak nem is b.unkón, erre lehordtak, hogy "h.ülye kva, meg mééé"... most ezeket minek? De őszintén? Nem elég egyértelmű, hogy nem érdeklitek azt a lányt?
Hát senki szemébe ne mondd így, hogy "bocsi, de nem mert csúnya vagy"... o.O
Engem egyszer megkért egy srác (interneten utasítottam el), hogy mondjam a szemébe is... Hogy végleg le tudjon zárni... És a szemébe mondtam, hogy ne haragudj... de nem... nagyon aranyos vagy, jó veled beszélgetni, de én nem érzek semmit...
Csak finoman... :) Mondjuk ez attól is függ, hogy a srác mekkora egy bunkó. :D
Én se bunkón válaszoltam, mégis lekváztak... O.o?
Szóval nem is értem...
11:08
Na pontosan ezt érzem én is... :D
szamóca
Már unalmas, hogy mindig mindenhova csak a hülyeséget írod...
11:43 nagyon jól írta a dolgokat.
Kérdező!
Igen, normálisan meg kell mondanod, ha nem akarsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!