Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cikis szinte már vicces randik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis szinte már vicces randik?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Kinek milyen volt a legcikibb randija?
2011. aug. 19. 01:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
De beteg vagy utolsó..xD A melltartós cikii:D
2011. aug. 19. 16:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Épp tegnap volt egy randim és a srácnak az apja vadász.És nekiállta magyarázni a srác (KAJA KÖZBEN) hogy kinnt volt az apjával az erdőn és erős paprikát evett (az apja) és idézem: nekiállt fosni de úgy hogy csak fröcsögött belőle a szar, mikor végzett a seggét csapkodta a pocsojába!!!Én megnem tudtam eldönteni hogy sírjak, nevesek, vagy azonnal menjek el vagy hogy komolyan beszél-e (mellesleg az étvágyam is elment) de nagynehezen betápláltam egy keveset.Utána még elmentünk a moziba és vagy 4 óra múlva elmentünk hozzájuk (ugye nem kell mondanom hogyéhes voltam..!!!). Ott ugyan úgy ettünk egy kicsit majd az apja is elmesélte a történetet!!!Rajtam kívül mindenki szakadt rajta!!!!!
2013. aug. 14. 22:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Igaz ezt nem igazán mondanám randinak de rohadt ciki és vicces!!!

Az unokatesóm és a felesége egyszer besértődött hogy az uncsitesóm Peti sehova nem viszi el. A Peti erre kitalálta hogy elmennek síelni, de hisz ők nem is tudnak, nem számít megtanulnak.Rendben,elmentek és Gabinak pisilnie kellett de már rajt voltak a lábán a sílécek. A Peti mondja hogy hát már úgy is láttalak..told le. Ja ám csak a Gabi leggugolt és megindult alatt a léc. Pár embert szinte elütött vele ahogy men, majd mikor megállt elment a dokihoz hogy valamit írjon fel neki mert fáj neki. A dokinál volt egy ilyen 28-éveiben járó pasas, a doki megkérdezte mi baja,mire csak annyit mondott hátdoki nem fogja elhinni ha elmondom.Erre a doki tök kíváncsi lett na hát mondja!! Hát doki ha hiszi ha nem elütött egy nagy pucér segg!!!

2013. aug. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!