Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a fülbevaló nektek bejön, vagy nem?
Vagy hidegen hagy, hogy van-e? Mert van olyan ismerősöm, aki szereti, ha van, van olyan is, aki pedig kifejezetten odavan azért, ha nincsen fülbevalója egy lánynak. Most akkor hogy is van ez?
(Nekem még életemben nem volt kiszúrva a fülem, tehát nem a ti véleményetek után hagyom így, vagy fúratom ki, csak egyszerűen érdekel.) :)
Nekem ki sincs lyukasztva a fülem, soha nem volt fülbevalóm. (Babakoromban anyuék nem csináltattak, kiskoromban féltem, hogy fájni fog, utána meg nem nagyon izgatott a dolog. :D)
Eddig egyik barátomtól sem hallottam, hogy milyen kár, hogy nincs a fülemben semmi... :)
22/L
Egy hölgy/lány fényét, szolid smink, szolid ékszerek csak emelik. Van aki enélkül is csinos, de inkább a "basic" kiszerelés a jellemző a fentieket nélkülöző nőneműekre.
"Papagájhinta" fülbevaló azonban mellőzendő.
Héé 22/L sorstárs! :D
Nekem sem volt még sose kilyukasztva a fülem, ugyanezen okokból, én így vagyok különleges, és eddig mindenki akkorát nézett, amikor mondtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!