Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Nagyon tetszik

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon tetszik

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszik nekem de engem nem nagyon ismer és nem szoktam vele beszélgetni, facebookon nem merek rá írni
2011. aug. 18. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehát van egy kvázi idegen lány aki tetszik neked. Hogy mit tegyél? Ismerkedj össze vele.
2011. aug. 18. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedj vele össze.
2011. aug. 18. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:
de hogy?
2011. aug. 18. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát menj oda hozzá.
2011. aug. 18. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

De honnan ismered?

Iskola,osztálytárs?

Hány éves vagy?

2011. aug. 18. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagy levegő, és odamész hozzá, kezetnyújtasz és mondod a nevedet, kezetfogtok és már tudod is hogy hívják (mindezt határozottan csináld hogy lássa hogy nem vagy egy totál beszari gyerek). A nevét már tudod ha mindezt jól csináltad, nem árt néha egy apró mosolyt eldobni felé :), meginvitálhatod egy beszélgetésre, mond neki hogy üljetek le valahova (ha van rá lehetőség) aztán pedig kérdezgesd, ne túl agresszívan és próbálj meg olyan kérdéseket feltenni amire a válasz nem igen vagy nem. Ha ő is beszélgetni akar veled akkor észre fogod majd venni, hogy hoszabb válaszokat ad , visszakérdez, látszik rajta hogy unja magát vagy ő is szeretne beszélgetni. A lényeg, hogy ne íjedj meg tőle, ne tarsd magasabb rangunak mint amilyen te vagy, légy laza, add önmagad.

Hibázni biztosan fogsz nyugi, de a lányok nem ezt fogják kiszúrni, a mai világban már annak is örülnek ha egy magabiztos fiút látnak, aki odamegy és beszélgetést kezdeményez. :D

Sok sikert! :D

U.I.: ne tökölj sokat mielőtt megismerkedsz vele, mert azt a lányok észreveszik és azt fogják gondolni, hogy nem vagy elég magabiztos.

2011. aug. 18. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:

18/F

még általánosba volt az oszt. társam 1 évig 5.be

de nem nagyon beszélgettem vele

2011. aug. 18. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Facebook pedig jó ötlet. Főleg kezdésnek. Utána én véleményem szerint minél előbb átvinni élőbe.
2011. aug. 18. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!