Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszer nem érti meg, hogy most sok a kor különbség?
Na szóval: sulink (12 évfolyamos) ott van egy srác (16) és mondta, hogy bejövök neki, meg hogy lenne-e kedvem elmenni vele valahová. Barátnőim előtt mondta, szóval a barátnőim rábeszéltek. Aztán megkérdezte, hogy járunk-e, én meg mondtam, hogy nem. Igazából nekem az nem tetszett ebben, hogy 3 évvel fiatalabb vagyok, és szerintem ez így most sok. Mondtam neki, hogy ő most komolyodik, én meg élem a gyermek korom. Lehet, hogy előtte komoly vagyok, meg próbálom visszafogni magam. Aztán mondta, hogy őt ez nem zavarja, én meg, hogy félek, hogy mellette előbb komolyodnék meg, és nem lenne elég időm hülyéskedni. Akkor hanyagoltuk a dolgot, és ő sms-eket ír, hogy nem talizunk-e, meg kérdezgeti mindig, hogy merre járok, és mi jót csinálok.
Hogyan "koppintsam " le, ha egyszer nem érti, hogy később nem sok, de a mi esetünkben sok ez a 3 év?
Nah most izé....nem sértésképp, de látszik, hogy 13 vagy.
Az mi, hogy barátnőid beszélnek rá randira meg, hogy te igazából nem szeretnéd és itt kérdezed meg, hogy mit tegyél.
Ha neked bejön a srác még egy kicsivel jobban is, mint mások akkor magasról leszarnád a korkülönbséget. Ezzel csak játszol a srác érzéseivel, vagy hogymondjam... Én 16 éves vagyok és bevallom marhára szarul esne ha megtudnám, hogy a lány csak azért járna velem mert hát a barátnői rábeszélték.
És az a fiú akiről te beszélsz szerintem tuti nem csak azért akar téged, mert most csajt akar, hanem mert érez is irántad valamit. Ha csak csajt akarna akkor simán találna maga korosztálya között is bnőt, legfeljebb plusz-minusz 1 év és nem egy 13 évessel kezdene ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!