Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjen meg?
Van egy 6.- os lány aki tetszik nekem de egyáltalán nem ismer...:( mivel szólítsam meg hogy beszeljen velem? Ha már beszélgetünk akkor tudok vele heszelni azzal nincs bajom csak a megismertetésemmel...:((
Az olyanok hogy ragaszak J.B.-rös képet magamra meg a perverz állatok inkább ne írjanak.
jaaj gyerek szerelem bolondság..nem fognak egyből lefeküdni..
mosolyogj á gyakran engedd előre az ajtónál, stb. hogyha szerepel tehát verset mond táncol a suliban akkor mondd neki hogy ügyes volt, stb.
ha épp melletted áll mindig az aktuális témáról beszéljetek tehát hogy vagy hova mész, kedveled az úőj tanárt, nem nehéz stb....
KORREPETÁLJALAK? ;D
Megmerem szólítani csak nemtom hogy:D
Korepetalni nemkell olyan balfas. nemvagyok:D
"Megmerem szólítani csak nemtom hogy"
"mivel szólítsam meg hogy beszeljen velem?"
1. Döntsd már el hogy most melyik :D
2. MAGYARUL(!!!!) szólítsd meg..
3. Beszélgessetek a suliról h mik voltak, milyenek a tanárok stb..
4. Találd már fel magad!! Gondolkozz picit és hátha megvillan valami a hatalmas sötétségben odabent!!
Felvillant egy jo otlet de mindenki aztmondta h az elozo szazadban csajoztak igy:((
Arra gondoltam h kérek tőle egy vonalzót egy orara es amikor visszaviszem neki es megegyszer megkoszonom kellene egy jo bók amiből rájön h tetszik nekem.
Erre kéne otlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!