Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez így?! ( 14-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?! ( 14-16 éves lányok! )

Figyelt kérdés

A külsőmmel szerintem nincs semmi gond, aranyosnak, kedvesnek, jó fejnek és viccesnek tartanak a környezetemben levő lányok( mondták, hallottam), nem cigizek és nem is piálok sokat, még sincs barátnőm....Szerintetek mi lehet a baj?

16/f

2011. aug. 17. 19:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
akkor hajrá! :D látod csak ennyi és máris találtál egy bnőt!
2011. aug. 20. 19:55
 22/31 anonim ***** válasza:
en is 17vok es velem is igyvan nagyon nem ajrok bulizni nem szeretem a sok reszeg tarsasagat mivel en nem iszom soha alkoholt.
2011. aug. 20. 20:03
 23/31 anonim ***** válasza:
kolbászos tejfel.
2011. aug. 20. 21:30
 24/31 Solarian ***** válasza:
Nemtom de ugyanilyen vagyok. :/
2011. aug. 20. 22:24
 25/31 anonim ***** válasza:

Nekem nem tünik úgy mintha bármi baj lenne veled :)

Lehet,h rossz kategoriába keresgélsz.Ne válj egy bunkó b*zivá !! :) túl sok van sajnos már...Tarts ki,tuti,h találsz magadnak csajt :)!!!

14/l

2011. aug. 20. 22:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem sincs sajnos, de én mindig próbálkozom és el fogok járni bulizni mostantól, eddig én sem jártam, de be kell ismerni talán ez az egyetlen lehetőség, hogy lányhoz érjek.
2011. aug. 20. 22:44
 27/31 anonim ***** válasza:
találkozzunk ;) :P
2011. aug. 21. 01:19
 28/31 anonim válasza:
hááát szerezél magadnak egyet amelyik csaj tetszik annak flörtölj
2011. aug. 21. 10:05
 29/31 megax ***** válasza:
én is így vagyok sajna :( de nem akarok ezért bulikba járni... nekem nem olyan csaj kell akit a buliban lehet felszedni mert én hosszútávon nem akarok bulizni járni. nem az én stílusom. ő meg akarna. nem lennénk egymáshoz valóak
2011. aug. 21. 11:53
 30/31 anonim ***** válasza:

nem bulizól, de suliban sem ismerkedsz? menj oda a lányokhoz, buszmegállóban, fagyizónál, az utcán, akármilyen ürüggyel, kérdezd meg mennyi az idő. Aztán bejelölöd facen, beszélsz vele és ha a te típusod, akkor úgyis megy magától minden, nem sokat veszíthetsz egy-két visszautasításba még senki nem halt bele. :D

jah és! jobbötlet, kérd meg a barátaidat, hogy mutassanak be az ismerőseiknek, menjetek le sétálni együtt, és kérd őket hogy hozzanak új embereket. :)

meg ott a net, jelölgess random facebookon, ktudja xDDD lehet szerencséd :P

2011. aug. 21. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!