Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez miért van? 17/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez miért van? 17/F

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a szép lányok mindig bunkó plázacicák,és egy normális sincs köztük.Ez nekem valamiért nem jön be.Én bejövök az ilyen lányoknak,de ők nem jönnek be nekem.Szóval miért van az hogy minden szép lány bunkó?Vagy esetleg van itt olyan lány aki szép és normális is egyszerre?Köszi a válaszokat.Kort és nemet írjatok légyszi.
2011. aug. 17. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, de a te korosztályodban sztem a legnehezebb már értelmes lányokat találni, nagyon odáig vannak magukkal a tizenévesek. 24L
2011. aug. 17. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mert a szép lányok szépnek érzik magukat és magabiztosak...és azt hiszik ha lenéznek másokat akkor a mások felnéznek majd rájuk
2011. aug. 17. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:

A mai 16-19 éves plázaribik nagyon pofátlan kis szarok tudnak lenni.

Sokszor teljesen el vannak szállva maguktól, náluk az iskola könyv is körömlakkos, ezért ha egy ilyet végig oltogatsz egy buszjáraton szegény csökevényesedett agyával nem fogja föl hogy a busz nem vele nevet, hanem rajta.

Bele kell törődni, hogy a mai nőneműek a te korodban csak dugásra jók, értelmes társalgásra való lányt aligha találni.

2011. aug. 17. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

én pl normális vagyok, azokhoz képest. persze hogy kinek mi a szép, az egy másik téma. sokan mondták már rám hogy szép vagyok, pedig szerintem tök átlagos kinézetem van :D nem vagyok oda meg vissza magamért, és ezért nem is hívom fel magamra a figyelmet. így a pasik általában észre sem vesznek. ennyit erről :)

17/l

2011. aug. 17. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem kéne azért általánosítani. Rám például sokan mondják, hogy szép vagyok, a fiúk/férfiak is rendszeresen megbámulnak, de mégsem vagyok elszállva magamtól. Sőt... Emellett minden korosztállyal el tudok normálisan beszélgetni, és érettebbnek tartom magam egy átlagos gondolkodásmódú tinédzsernél. Szerintem igenis vannak szép és egyben normális lányok(és ezzel nem magamra célzok), csak nehéz megtalálni őket, mert nincs feltűnési viszketegségük, mint a plázaribiknek. 15/L
2011. aug. 17. 12:12
 6/9 böiler ***** válasza:

Pötsöm öccse, hidd el vannak még rendes lányok, szép lányok, akik nem rib@ncok.

Pösti vagy?

18/F

2011. aug. 17. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

13:10 Hú de nagy a szád haver.Amúgy meg nem.Nem vagyok pesti.Még csak nem is városi hanem falusi vagyok.17,15 lány!Annak örülök hogy vannak még normális lányok.

2011. aug. 17. 14:16
 8/9 böiler ***** válasza:
Sajnálom, ha ez jött le neked. :'(
2011. aug. 18. 00:59
 9/9 anonim válasza:
én is normális vagyok...hát h szép is azt nem tudom...volt már olyan, h az egyik osztálytársam azt mondta, h tetszem neki, de nekem nem jött be szal csak a barátom. van egy csomó fiú aki néz, meg minden, de konkrétan nem mondták h szép vagyok. am én sem vagyok elszállva magamtól. vannak azért rendes lányok, csak meg kell őket találni. és szerintem ne próbáld meg keresni őket, mert ha én keresek, akkor soha nem találok...csak akkor ha nincs is eszembe...persze én fiúkat :) sok sikert! 14/L
2011. aug. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!