Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy 24 éves lány-t? 16 éves vagyok és nagyon tetszik nekem ez a lány!
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 17:49
11/14 anonim válasza:
hát kicsi az esélye, h épp az a fajta lány legyen, aki a fiatalabbakat szereti... de ha olyan is, az ilyen lányok anya-típusok, akik babusgatni akarnak, sosem fog rád férfiként tekinteni egy ilyen nő...legalábbis még amíg ilyen generációs szakadék van köztetek
nekem is vannak 17 éves kis rajongóim, tudom, hogy álmodoznak rólam, meg volt már hogy egyikük próbált is fűzögetni, de egyszerűen nem tudok rájuk úgy tekinteni,mint potenciális férfiak, mert kisfiúk és kész...elintézem egy mosollyal, hogy de édesek, mintha egy kisbabát vagy kutyát látnék, de ennyi...
22/L
13/14 anonim válasza:
Ez a szituáció teljesen ugyan olyan, mint amilyen egy 24 éves fiú és egy 16 éves lány közötti szituáció. (Sosem értettem, hogy dugáson kívül mit akarhatnak a 16 éves kislányoktól.)
14/14 anonim válasza:
18:57
Nem is értem mit akarnak egy olyan marhától, mint te. Kiskorodban úgy bántak veled a szüleid, mint a kutyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!