Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kb. hány év az a korkülönbség, amikor még összejönnétek egy lánnyal?
Maximum 5 évvel fiatalabb és maximum 2-3 évvel idősebb.
25/F
16-nál fiatalabb semmiképp se (a többi úgyse tőlem függ)
18F
Maximum 2 évvel lehet fiatalabb, de nálam 5 évvel idősebb is jó. Röviden: kb. 16-23 éves lány az optimális.
18/F
Én akkor jönnék össze valakivel, HA ÉRDEKEL... (Emberileg, szexuálisan, érzelmileg, stb...)
És ez FÜGGETLEN az életkortól. Ha valaki valamilyen téren izgat, akkor közeledek felé, ha meg nem izgat, akkor nem. Senki ne mondja, hogy ha ennyi meg annyi év van közöttünk, akkor CSAK ETTŐL más lesz az egymás iránti érdeklődés szintje. Ez tehát NEM ETTŐL FÜGG, hanem az egymás irányában keletkező érzésektől, érzelmektől.
Én legalábbis ezek alapján választok.
Mivel általában a hasonló (tehát nem azonos, hanem hasonló) korban lévő embereknek hasonló az alapvető értelmi-érzelmi fejlettségi szintje, gondolkodásmódja, stb, így eddig hasonló korúakkal jöttem össze. De ELVILEG nem zárom ki a lehetőségét, hogy valakivel nagy korkülönbség ellenére is össze jöhetnénk - a gyakorlatban azonban ennek a fentebb elmondottak miatt meglehetősen kicsi az esélye.
Pedro
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!