Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam a lánynak, hogy csak szexre kell, vagy elhitessem vele hogy szeretem? 16/f
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 10:41
11/17 anonim válasza:
"Viszont a helyedben én csak akkor tennék meg ilyeneket ha valamilyen fajta viszonzást tudnék nyújtani. Akár programokba, akármibe hogy ez ne kihasználás legyen hanem kapj is és adj is."
Viszonzás? Minek? A jó szex nem kölcsönösen kielégítő és nem elég viszonzás???
12/17 Evelynxx válasza:
Fuhh, de nem szeretem az ilyeneket...
A fiatal srácok mindd arra törekednek, hogy minél több lányt csaljanak az ágyba, de amikor "felnőnek", olyan feleség kéne nekik, akit nem "próbált ki" a fél város..
16/l :)
13/17 anonim válasza:
Hát igen, s mégis a nők a rosszak.
14/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha normális lány, akkor mondd meg neki. Ha hülye ribanc, akkor megérdemli h átverd.
15/17 anonim válasza:
szerintem ne bas*zd át! mondd meg neki. mondd hogy csak laza kapcsolat érdekel. neked sem esne jól ha szivatnának. persze lehet hogy így nem fog belemenni, de úgy lenne korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!