Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok előtt ez szégyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok előtt ez szégyen?

Figyelt kérdés

ha elmegyek a discoba, mindig szégyenlem a haverokat... részegen, szétcsúszva, vannak lenn... én meg más típusú, elegánsabb, önmegtartóztatóbb vagyok, de nem találok hasonló társaságot mint én... mit tegyek?

17f

2011. aug. 15. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiúkat akik részegen másznak a földön, meg az olyan lányokat akik 3 ****-t sz0pnak egyszerre részegen egy buliban meg lehet nézni 20 év múlva. Majd akkor írd ide mit tapasztalsz megvárlak :). (Megsúgom: Sem csaláűdjuk, sem senkiük nem lesz aki szereti, mivel addigra megkomolyodnak az emberek és ráeszmélnek milyen p1csa volt xy hogy 15 évesen részegen sz0pott, vagy mekkora suttyú gipsz jakab hogy 14 évesen részegen mászott a földön: kerüljük el messzre!) Senkiük nem lesz hidd el nekem!
2011. aug. 17. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Retardált tengerimalac válasza:

van egy ötletem: Bassz be vagy megbasznak vagy megbaszol vkit Problem?

2011. aug. 17. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
elegánsabb???? XDDDDD jah te ne discoba menny hanem könyvtárba :D lol
2011. aug. 17. 23:17
 14/16 gyíkhunter válasza:
Te meg még kérdezd meg anyucit, hogy mit jelent az elegáns szó.
2011. aug. 17. 23:39
 15/16 Devil's Bride ***** válasza:

Igen. Szégyen és gyalázat, hogy discoba mész!

Ha nem találsz a discoban neked való társaságot, térj át a metálra.

18/L

2011. aug. 18. 16:45
 16/16 anonim válasza:
ha jó csajok tagadd le , ha meg a ronda csajok másznak rád akkor mondd azt "én is ilyen vagyok csak még most érkeztem" xD
2011. aug. 18. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!