Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem a srác? Lent.
Régebben sokat találkozgattunk, bevallottam neki, hogy szeretem, azt mondta, hogy ő is szeret. Ezek után még sokszor találkoztunk, de nem volt semmi (mármint semmi csók, vagy efféle). Mindig mondta, hogy velem zavarban van stb. Később amikor már kezdtünk eltávolodni, majd már nem is beszéltük, összejött egy csajjal, akit szeretett. Ez volt régen.
A napokban meg rám írt, hogy nem e mennénk el egy italra (meghív). És elkezdtünk beszélgetni és mondta, hogy mással sosincs zavarban, csak velem.
Nem értem mit akarhat?!
Nekem is igy volt egy sraccal h mondta nkm h tetszik neki egy lany......de en rakerdeztem h ki az mintha nm tudnam h rolam beszel
meg elkezdtem tippelgetni h xyz...es azt mondta h nagyon hulye vagyok ha nm tudom kirol beszel ...es megkerdezte aznap smsbe mikor egymas mellett voltunk h jarnek e vele?:p
szal 100 h bejossz neki csak szerintem meg ismerkedik vld es ha eljon az ido ebbol lessz valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!