Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Elmagyarázná vki h mi néz ki ezen a pólón jól?
12/19 anonim válasza:
Ez elég jó [link] :D De a a robotos sztem gyerekes.
13/19 anonim válasza:
Viszont az fekete. Egy fekete pólónál nincs szexibb szerintem egy fiún. Főleg nem a fehér.. viszont mintázatra tényleg jobb.
14/19 anonim válasza:
nekem mért nem hozza be az első 2t? vki nemtudja linkelni máshonnan, mar kivancsi vagyok
15/19 anonim válasza:
Hát nemtom látom minden szűkített remélem nem ennyiért vetted ezt a pólót láttam 1200 ért és a gatyás koptatás nélkül 4000 ért. És nem is azt mondom hogy a kinain, hanem a H&M ben meg asszem a C&A ban
Amúgy ha vékony vagy akkor ez így jó, de ha izmosabb és nem vézna akkor egy rövid gatya jobb lenne, mert ha szexi a lábad azt mindenképp mutasd meg.
16/19 anonim válasza:
a póló túl gyereks,más mindne oké
17/19 anonim válasza:
A pólót sztem cseréld le ingre..de ne "deszkásra" , a farmer ok, meg sztem a cipő is.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!