Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatba belemennének egy 19 éves nővel, akinek van 1gyereke?
Én kérdeztem pár dolgot
Szóval ha 25 éves vagy akkor gondolom, Te is elég érett vagy ahhoz, hogy komoly kapcsolatod legyen egy friss anyukával.
Ha akarod ha nem nevelőapukája leszel a kicsinek, még akkor is ha ezt mind a ketten tagadjátok/kijelentitek. Veled fog nőni, élni a gyerek, így TE is fogsz rá vigyázni, nevelni, okosítani, félteni, szeretni, óvni...
Azért jól gondold át, mert már egy apró kis emberke is van a dologban ami miatt bonyolultabbak a dolgok. Gondolom a lány nem jár bulizgatni hétvégén, nincsenek nagy bandázások ...Ezekből ki tudsz maradni?Gyerekek sűrűn betegek, jön a foguk, fáj a hasuk, nyűgösek, sírnak....Ezeket tudod tolerálni? Tudnád úgy szeretni mintha a Tiéd lenne? Ha netán lenne a későbbiekben saját baba, tennél különbséget?
Ezeken gondolkozz el kicsit, de ha mindegyikre IGEN a válasz, kivéve az utolsóra akkor Én azt mondom mindent bele!!! :D
De ha most sikerül ez a kapcsolat és sokáig együtt maradtok, akkor sose éreztesd azzal a kicsivel, hogy nem a Tiéd. Ha szeretne Apának hívni, hagyd hagy hívjon úgy!(Nekem is nevelőapám volt/van, de SOSEM fogadott el, anno megkérdeztem hívhatom-e Apának és a válasza az volt, hogy minek nem ÉN vagyok az Apád!Erre csak azt tudtam mondani, dehát Te nevelsz!Azóta sem lett jobb a kapcsolatunk, mondhatni miatta költöztem el 12 évesen a Nagyimhoz!)
Hú , de most nagyon eltértünk!
25L +1 éves kisfiú (Apával élünk Boldogan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!