Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komoly kapcsolatba belemennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatba belemennének egy 19 éves nővel, akinek van 1gyereke?

Figyelt kérdés
Hűséges, érett,aranyos, és kedves nővel?
2011. aug. 13. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Én kérdeztem pár dolgot

Szóval ha 25 éves vagy akkor gondolom, Te is elég érett vagy ahhoz, hogy komoly kapcsolatod legyen egy friss anyukával.

Ha akarod ha nem nevelőapukája leszel a kicsinek, még akkor is ha ezt mind a ketten tagadjátok/kijelentitek. Veled fog nőni, élni a gyerek, így TE is fogsz rá vigyázni, nevelni, okosítani, félteni, szeretni, óvni...

Azért jól gondold át, mert már egy apró kis emberke is van a dologban ami miatt bonyolultabbak a dolgok. Gondolom a lány nem jár bulizgatni hétvégén, nincsenek nagy bandázások ...Ezekből ki tudsz maradni?Gyerekek sűrűn betegek, jön a foguk, fáj a hasuk, nyűgösek, sírnak....Ezeket tudod tolerálni? Tudnád úgy szeretni mintha a Tiéd lenne? Ha netán lenne a későbbiekben saját baba, tennél különbséget?

Ezeken gondolkozz el kicsit, de ha mindegyikre IGEN a válasz, kivéve az utolsóra akkor Én azt mondom mindent bele!!! :D

De ha most sikerül ez a kapcsolat és sokáig együtt maradtok, akkor sose éreztesd azzal a kicsivel, hogy nem a Tiéd. Ha szeretne Apának hívni, hagyd hagy hívjon úgy!(Nekem is nevelőapám volt/van, de SOSEM fogadott el, anno megkérdeztem hívhatom-e Apának és a válasza az volt, hogy minek nem ÉN vagyok az Apád!Erre csak azt tudtam mondani, dehát Te nevelsz!Azóta sem lett jobb a kapcsolatunk, mondhatni miatta költöztem el 12 évesen a Nagyimhoz!)

Hú , de most nagyon eltértünk!

25L +1 éves kisfiú (Apával élünk Boldogan!)

2011. aug. 13. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam ez abszolút kizáró tényező lenne. Aki 19 évesen lebabázik, az minden csak nem érett. És én 23 évesen még fiatalnak érzem magam, így inkább "élnék" (értsd: gyakran eljárnék különféle programokra, karriert építenék stb.) nem pedig otthon gubbasztanék, hogy más gyerekét nevelgessem (hiába mondja, hogy a gyereket kihagyja a dologból, de azt nem lehet, vagyis lehet, de olyan áron, hogy a gyerek később érzelmileg nyomorék lesz). Maximum akkor vágnék bele a kalandba, ha már 40-45 éves lennék és elvált...
2011. aug. 13. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!