Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy lehetőséget b@sztam el. Balek vagyok, vagy ez hirtelen természetes?
Figyelt kérdés
tegnap lenn voltam discoba, és már az elején kifigyeltem egy csajt...nagyon szép, magas majdnem 180 cm-s csajszi, rendkívül vékony, nőies teste volt...figyltem ,figyltem...egyszer a pultnál odajött mellém, és nézett rám enyhe mosollyal majd 1 percig, közvetlen a szemembe, én is odanéztem de nem mertem lépni, nagyon megilletődtem... mint egy kisgyerek... zavarba hozott és el is mentem.... azóta szidom magam... szerintetek vissza nem térő lehetőség lehetett volna?2011. aug. 13. 20:30
11/20 anonim válasza:
A hamis érdeklődést és mosolyt simán ki lehet szúrni.
12/20 anonim válasza:
A 23:27-esnek igaza van.
Feltehetőleg már le volt égve és kellett egy balek, aki meghívja valamire, aztán szépen lelép.
Szerinted mennyi az esélye, hogy egy jó csaj önként odamegy egy bárpultnál ülő pasihoz?
13/20 anonim válasza:
ha ez gáz ezt figyeld :D buli vége volt már mindenki punnyadt egyszer csak a buli legjobb csaja felkért táncolni ENGEM! nem is én őt. smároltunk meg minden. egyszer csak minden előzmény nélkül megkérdezi hogy nem lenne kedved nálam aludni? annyira meglepődtem és hirtelen úgy leblokkoltam hogy azt válaszoltam: "hát.. bocsi de asszem anyáméknál alszom" egyből faképnél hagyott..
14/20 anonim válasza:
SP-vel egy kis szünetet tartunk ha akarsz jöhetsz hozzám.
Fluor
15/20 anonim válasza:
Hát béna voltál de ez van,most már nem tudsz mit csinálni.Ne bánkódj miatta,nem volt vissza nem térő lehetőség,találkozol még életedben elég sok szép lánnyal ne aggódj.
Mindig előre kell nézni nem hátra!
16/20 anonim válasza:
Nincs kedvem elolvasni, de ha már kételkedsz benne.. Akkor sajnos kikell mondanom. Balek vagy.
18/20 anonim válasza:
Hogy hagyhattál ki ilyet?? xĐ
19/20 anonim válasza:
Fogadjunk p.nát is csak képről láttál...
Jó, hogy elb@sztad...
És még itt posztolod is, hogy jót röhögjenek rajtad :D
20/20 anonim válasza:
Fasza, hogy a sok gép előtt hokizó kis buznyák itt éli ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!