Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-25 közötti, szép és kedves, visszafogottabb lányok, Ti milyen srácok ismerkedési kezdeményezéseit szoktátok elfogadni, milyen fiúknak van esélye Nálatok?
Akár külső, akár belső tulajdonságokról legyen szó (utóbbiak közé a fellépést, stílust is értve)? Sőt, különösen érdekelne, hogy milyen beszédet, beszédstílust fogadtok szívesen (már túl azon, hogy nyilván bunkóság és alpári szöveg kizárva)?
Köszönöm, ha írtok :)
Ne legyen bunkó, de ne is legyen túl kifinomult. Nyissa ki az ajtót előttem, de nem kell, hogy kihúzza a széket nekem. Szóval azért legyen benne valamiféle udvariasság. Én imádom, mikor kicsit csipkelődik a srác. Imádom a jó humorérzékkel rendelkező pasikat - ez nem azt jelenti, hogy vicceket mesél, hanem hogy vannak jó beszólásai, jófej. A poénossága mellett azonban tudjon komoly is lenni, ha kell.
Az öltözködéséről annyit, hogy legyen stílusa! Ha az öltöny áll neki jól, és olyan a stílusa, akkor nekem az is jó. Ha viszont a lógos bő gatya és a fordítva feltett baseball sapka áll neki jól, az illik a stílusához, akkor az is jó. A lényeg a kisugárzás.
A beszédstílusa mindenkinek más, és ezen nem kell változtatni. Persze az kizáró ok, ha nagyon csúnyán beszél.
Imádom a sportos pasikat. A belsőhöz még hozzá tartozik, hogy szeretem azt is, ha valaki visszahúzódó, mert az cuki. Viszont a bátor, bevállalós pasik is bejönnek.
Nincs egy fajta ideálom. Sokan vannak, akik bejönnek.
19/L
Ami a külsőt illeti, nyilván mindegyikhez hozzáértendő, hogy az olyan pasi az ideál, aki:
- arany középút (és ez mindenre igaz szvsz): ne legyen 185-nél magasabb, mert én pici vagyok (165), de 170 felett OK
- hosszú hajú, lehetőség szerint megkomolyodott rocker, a megkomolyodást pl arra értem, hogy már csak koncertre vesz fel fekete alapon zenekarnévvvel feliratozott pólót, és mondjuk max havonta egyszer vagy nagyobb sátoros ünnepeken (értsd fesztivál) jár koncertre
- borostás, esetleg szakállas, de ha valahol meg kell jelenni, akkor megborotválkozik; bajusz kizáró tényező
- vékony, nem kigyúrt; rosszul vagyok a nagyon izmos pasiktól
- kék szemű
Stílus és egyéb belső tulajdonságok:
- fizetésnél megvárja, hogy elővegyem a tárcám, de ellenkezik, hogy nem, majd ő fizet (ez mondjuk az első 5-6 randin állja meg a helyét, onnantól emancipált nőként kezelhet)
- legyen udvarias, de nem finomkodó (engedjen előre az ajtóban, adja oda a kabátját, ha fázom, kísérjen haza, ha úgy alakul, de a kapuban elköszönve ne kérje, hogy írjak sms-t ha hazaértem, és ne akarjon meggyőzni, hogy mit igyak, egyek, mert az mennyivel jobb lenne nekem pl. hányok az ilyen finom hölgyhöz nem illik a whiskey, hadd ajánljak valami xyz krémlikőrt)
- legyen férfias, de ne durva (egy durva példával élve, ha mondjuk valaki taperol és a srác odajön és "kiment" akkor azt a határozott fellépésével érje el és ne kezdjen verekedni)
- beszéljen intelligensen, összeszedetten, de ne legyen erőltetett
- legyen csipkelődő humora, frappáns, de nem elcsépelt nyitómondatai
- határozott, céltudatos (ha épp velem ismerkedik, akkor érdekeljem, és viselkedjen is úgy)
- céltudatos, de nem elbizakodott (rövid és hosszútávon egyaránt; fontos, hogy ne csak éljen a világban pl. alapesetben ne legyen 30 évesen is a szüleinél lakó egyetemista, diplomára való kilátás és munka nélkül)
- őszinte, mindig a kapcsolat szintjéhez illő mértékben (ne legyen a köszönés utáni második mondata, hogy kicsi a fa*ka, meg akarom-e még ismerni... ilyen belépő után nyilván nem BTW a fenti példák közül ez az egy valós)
- nézzen fel rám, és én is tudjak felnézni rá
Nomármost a jó hosszú, részletes leírás után megállapíthatjuk, hogy ilyen pasi vsz nincs. De józan gondolkodású nő nem is azt keresi, hanem csak ahhoz hasonlót, és a hiányzó részeket a kölcsönös szerelem meg az együtt töltött idő kitölti. Az alapok stimmeljenek: külső szimpátia, könnyed, de határozott kommunikáció kínos szünetek nélkül, és onnan lehet kezdeni ismerkedni szerintem.
24/N
Az a helyzet ,hogy a lányok nagy része csak a külsődre figyel ,ha jól nézel ki azaz magas vagy nincs rajtad sok +kiló ráadásúl az illetod is kellemes akkor nyert ügyed van.
Ezek közül ,ha egy nincs meg lehet esélyed ,ha kettő nincs meg akkor maximum barátok között ismerkedhetsz mégpedig úgy ,hogy valami haver bemutat egy éppen szingli ismerősének. Ott általában megengedik ,hogy megmutasd mennyire is vagy alkalmas barátnak és nem csak a külső számít. Én már csak így merek ismerkedni mert sajnos nem vagyok egy adonisz.
Ennek ellenére mindent megteszek annak érdekében ,hogy sikeres legyek.
Sok sikert!
Vigyázz ,ha túl jó barát leszel akkor már nem kapcsolatot keres hanem a "legjobb barátot" aztán hallgathatod ,hogy hogyan verték át stb...
Szerintem a 8 as válaszoló listája korrekt, egyedül a van autója ami nagyon unszimpatikus. Az elég nagy gáz, ha ezt elvárják. Vannak olyan fickók, akik direkt a tömegközlekedést favorizálják, illetve szeretnek gyalog járni, mert egészségesebb! Az autóban püffeszkedők meg egykét év alatt hatalmas feneket meg nagy ódalszalonnát híznak magukra! A sok autós miatt szívjuk ezt a toxikus városi rákkeltő levegőt. Pokolra az autómániásokkal!
Annyi elvárás szerintem nem gáz,hogy annyi pénze legyen, hogy el tudja vinni valahova. Ha annyira nincs pénze, hogy mindig csak otthon lehet ülni vele, meg a temető sarkában sétikálni, az hosszútávon elég unalmas valami. Ezt meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!