Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az alacsony (165 cm magas) vékony fiúk? 21/f

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Fáradt voltam a kérdés kiírásnál, ebbe ne kössetek már bele. Értelemszerű, hogy alacsony vagyok 165cm magassággal okoskám. Sajnos engem zavar, ha sokkal magasabb nálam a barátnőm, ezért is kérdeztem, hogy a lányok többsége hogyan áll ehhez a kérdéshez.
2011. aug. 12. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha téged már eleve zavar, akkor mit érdekel, hogy a nálad magasabb lányoknak mi a véleménye? Nyilván nem leszel olyannal, aki mellett nem érzed jól magad, még ha őt nem is zavarja, ha kisebb vagy nála.
2011. aug. 13. 13:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Jó, de ez nem ilyen egyszerű, mert voltam már szerelmes tőlem csak 5 centivel magasabb lányba is, úgy azért más, de ha nem vagyok szerelmes nehezebb.
2011. aug. 13. 14:17
 14/15 anonim válasza:
0%
Engem állva leszophaatnál aztán még csak 14 éves vagyok XD
2012. aug. 24. 22:50
 15/15 Ryury ***** válasza:
0%

Én alacsony vagyok úgyhogy ebből a szempontból szerencsém van mert 160tól 210cm nagyságig nem zárkózok el fiúktól mert az alacsonyaknál tökjó hogy nem zsibbad a nyaka az embernek ha beszélget és nem kell kuncsorogni meg ugrálni ha rendesen meg akarja ölelni a másikat vagy puszilni és jah szex terén is nagyon sokszor könnyebb mert az ágyban nem annyira számít a magasság különbség de mondjuk egy zuhanyzós helyen ha az embert elkapja a hév már macerásabb. A magas fiúknál viszont ott van a dolog hogy védelmezés. Volt már 190-es barátom és mindig olyan jó érzés volt a gondolat hogy "magas és megvéd". (Jó ez is relativ mert a magasság nem számít inkább ez csak ilyen beidegződés)

Viszont szerintem a magasság nem számít ennyit... vagy aki azért nem ad egy esélyt a másiknak mert alacsony azzal nem is érdemes kezdeni. Nekem például nem számít ha magas-alacsony, ha velem egyidős vagy +4 év vagy ilyesmi. Ha a külseje megfog és mellette kedves, megértő, őszinte, jó ízlése van és tisztel meg nem kell félnem hogy más csajok után néz hanem hűséges...na ezek számítanak.

Leginkább a belső értékek a külső meg kell egy alap "szépség-helyesség" de az úgyis minden embernek más hogy mi jön be. Azt tudom hogy volt egy barátom egész hosszú kapcsolat lett belőle. Külsőre abszolút nem volt az ideálom de olyan fellépése volt, magabiztossága, figyelmes volt meg vicces hogy levett a lábamról.

24/L

2014. aug. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!