Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már annyi milyen fiú jön be kérdés van akkor fiúk nektek milyen lány jön be?
Alkat
1.duci akin nagyon látszik,hogy duci
2.átlagosnál több súly van rajta
3.átlagos tehát nem sovány és nem is kövér úgy a kettő között van
4.sovány,nem anorexiás hanem vékony lábak lapos has stb
5.sportos akin látszik hogy sportol
6. agyon sportolt izmos
Jellem:
van hobbija
nincs hobbija
csendes
nagyszájú
ilyen aki mindig kér tőled mindent vegyél ezt vegyél azt
vagy olyan aki semmit nem kér tőled soha
parancsolgatós
laza
merev
sportos
nem sportos
lusta
stb???? Írjátok le a számotokra tökéletes nőt :)
hát alakra a 2-3 közötti érték :P ne legyen sovány szeretem ha van mit fogni rajta. kedves, legyen önbizalma, ne hisztizzen, ne legyen partykurv@, igényes legyen.
most ennyi jutott eszembe.
14/F
A külsőre kevsebb a kritériumom. Testalkatra, ne folyjon le kétoldalt a székről, és ne is legyen egy csontkollekció. A testalkat szerintem annyira nem számít. A haja legyen hosszú (legalább vállig érő), én ezt tartom nőiesnek. A tekintete kifejező és tiszta. Hajszínre jobban bejönnek a sötét színek, barna, fekete, de éppenséggel a szőkeség sem kizáró ok. Ja, és ne legyen benne semmi mű! Kiráz a hideg a felfújt mellektől, ajkaktól, a fültágítótól, piercingtől és társaitól.
Nagyon fontos, hogy el tudjak vele beszélgetni bármiről. Legyen humorérzéke, de tudjon komoly is lenni, ha kell. Nagyon jó pont, ha természetszerető és állatbarát. Na meg az is, ha szeret olvasni :) Legyen őszinte, figyelmes, türelmes, de legfőképp hűséges. Szeresse a gyerekeket!
Dohányzás szinte biztos, hogy kizáró ok, ivás még alkalmanként belefér. De csak mértékkel.
Legyen hobbija, valami célja az életben, akármi is az, de tudjon küzdeni érte! Akár velem együtt!
De a legeslegfontosabb, hogy szeressen így, ahogy vagyok :)
21/f
22:56
Nem rossz, de az a piercing gáz, a 170cm belefér, bár a 165cm sokkal formásabb, arányosabb a szememben, 55kiló kevés, 63-65 kiló jobb lenne nagyobb mellekkel.18 évesen még nincs érettségid?
Egy évet késtem a suliból és 5 évesre járok úgyhogy még van 2 évem :D mire lesz érettségim 20 éves ... utána egyetem..:S
pedig szerintem elég jó a testsúlyom nem kövér és nem is sovány pont jó,csak a combom idegesít:S mondom olyan mint a linkelt képen. Miért gáz a piercing köldökben? Simán ki lehet amúgy venni és beforr magától. De szerintem az még szép.
Ja és legyen 16-21 között, fogadjon el olyannak, amilyen vagyok (nem vagyok ilyen mai divatőrült menőgyerek) és szeressen. Úgy érzem belelóg a kezem a bilibe. :D
20f
Alkat
2.átlagosnál több súly van rajta
Jellem:
van hobbija
nagyszájú
olyan aki semmit nem kér tőled soha
laza
nem sportos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!