Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek? Mindig elcsesződik a dolog.
Szóval, nemrég hallottam egy előadást a testbeszédről, és abban volt, h a lányok önkéntelenül is jeleket küldenek a fiúk felé. Ezt én magamon is észrevettem, ha tetszik egy srác, akkor kicsit nézem, de ha rámnéz, elkapom a fejem, erre meg ő kezd el engem bámulni, viszont én ilyenkor már csak visszanézek, de semmi más. Igazából ilyenkor nem tudom, milyen arcot vágok, szerintem olyan semmilyet xD Lehet, ez a baj? Meg amikor engem néznek meg, akkor is csak odanézek, majd elnézek, még ha tetszik is az a srác, aki néz :D
Meg volt már olyan is, h egy fiú, akivel párszor beszéltem, másnap nagyon nézett engem, de úgy tettem mintha nem venném észre, és vártam, h odajöjjön, de nem jött... Pedig én már megtettem a kezdő lépést, kétszer is odamentem hozzzá!
mosolyogj rá.az biztos jel szokott lenni.korod?
16/F
én is ilyen vagyok. hogymit szoktam tenni? hmmm... semmit! :D
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!