Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy mit tegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit tegyek a felenk sraccal? Csak varjak turelelmmel?

Figyelt kérdés

A legutobbi kerdesem ota sokat beszelgettem ezzel a felenk sraccal. Megvart munka utan, egyfele mentunk haza egy darabig es hasonlok. A szivem dobban meg , ha egyaltalan latom. De most kb egy hetig nem fogom. Az utolso munkanapon egyutt, megkerdezte, hogy vele reggelizek-e, aztan amikor rajott, hogy most egy hetig nem latjuk egymast, mert delutan fog dolgozni, akkor azt mondta halkan, "latnom kell teged" , de mar nem vagyok biztos benne, hogy nem-e csak kepzelodtem.

Tegnap este irtam neki a facebook-on, hogy hogy van , remelem hazaert epsegben ( Londonbol irok, most eleg kemeny itt a helyzet, ezert akartam tudni, hogy mi van vele) de nem valaszolt. Most nem ertem mi van. Varjak meg? Vagy megremitettem ezzel az uzenettel? ( ez volt az elso amit irtam neki) Vagy csak adjam fel, mert ugyse fog osszejonni?

2011. aug. 9. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire szereted nyugodtan küzdhetsz érte,a félénk srácok már csak ilyenek;)
2011. aug. 9. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
az elso valaszolo mellet vagyok, szerintem is kuzdjel erte, regebb en is ilyen tipus voltam...
2011. aug. 9. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
jah, én csk egy éve várok.. xD
2011. aug. 9. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Hajrá! Sok sikert nektek! :)
2011. aug. 10. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Londonból írtál rá h hogy van?
2011. aug. 10. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindketten Londonban lakunk. Szoval igen, innen irtam ra. Csak megkerdeztem, hogy biztonsagban hazaert-e, a zavargasok miatt. De nem valaszolt azota se. Szoval asszem tevedtem megint. Csak nagyon faj a dolog, mert az egyik legklasszabb pasi akit ismerek.
2011. aug. 10. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy normális férfi akkor is válaszolna rá, ha nem szeretne. Legalbbis én nem hagynék egy levelet megválaszolatlanul. Lehet h más oka van annak h nem ír. És jó esetben még szeret is. :)
2011. aug. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!