Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet lereagálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lereagálni egy rakat bunkó pasi beszólását?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer fordult elő velem hogy sétálgatok békésen, és egy csorda kan behuhog hogy milyen ronda vagyok, és egyéb trágár kifejezéseket vágnak utánam. Engem ez már zavar, és sajnos ahol élek az hemzseg a hasonló taplóktól. ..van valami frappáns reakció erre hogy azért ne is rohanjanak utánam szétcincálni?:)
2011. aug. 8. 00:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

15:03:

Az egy elég rakat sza.r lelkű pasas aki pinán rúg vagy mellbe ver egy lányt. Egy igen jól irányzott tökön rúgástól igen is kilehet feküdni. Tapasztalatból tudom. De am. poénnak szántam. :D

2011. aug. 9. 02:29
 12/12 anonim ***** válasza:

02:29

Az a barom, aki hagyja és tűri, hogy tökönrúgják. Ha a lány tökönrúgta, akkor az a legkevesebb, hogy ezért ő pinán rúgja vagy mellbe veri (vagy egyszerűen megveri) a lányt.

Amúgy meg mondtam, hogy vannak akik ellen tudnak állni a fájdalomnak. Ezek szerint te nem tartozol közéjük.

2011. aug. 9. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!