Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jó leszólító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó leszólító szöveg?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom ezzel a nyitással szinte mindig sikerrel jár a lányoknál: "Szia! Figyelj, van egy ajánlatom. Kő papír óllózzunk, és ha kikapok tőled, jutalmul a tiéd vagyok. Ha viszont elveszted a játszmát, akkor már itt sem vagyok."

Hihetetlen számomra az, hogy kb mindig sikert arat egy ilyen bunkószerű szöveggel, és még csak annyira jól sem néz ki...

Nem értem

2011. aug. 6. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát a haverod vagy egy Adonisz, vagy egy S600-as Merciből kihajolva adja ezt elő :D
2011. aug. 6. 20:33
 12/18 A kérdező kommentje:
nem, nem nagyképűen mondja, hanem inkább pimasz, és humoros
2011. aug. 6. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát a mai tipikus tiniribiknek bejön ez... aki értelmes annak nem.

17/L

2011. aug. 6. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez tokre jo,és én pl szeretem ha van a paisnak humora+odamer menni egy csajhoz.:)L/14
2011. aug. 6. 20:42
 15/18 xdj ***** válasza:
20:39 te vagy az a bizonyos ertelmes valaki?:D
2011. aug. 6. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
sztem ez rohadtul nem bunko szöveg, tökpoénos, de itt az a lényeg h legalább odamegy és megszolitja a lányt, mert mint tudjuk a mostani csávók qrvára elvárják h a cajok menjenek hozzájuk.
2011. aug. 6. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
nem tudom miért tiniribi akinek ez bejön :D én egyáltalán nem vagyok az , de szerintem tök jó, poénos :D
2011. aug. 6. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:

"szerintem ez tokre jo,és én pl szeretem ha van a paisnak humora+odamer menni egy csajhoz.:)L/14"

Mit akarsz még ennyi idősen kis ribanc?

De kiakadt mindenki, de ha bármilyen tahó menne oda hozzátok és így játszaná az agyát, simán bedőlnétek neki, hiába hazudjátok az ellenkezőjét.

2011. aug. 6. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!