Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez így elfogadható? 175 cm.

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, és 63 kg. Kb így nézek ki, mint ez a csaj a képen testalkatra. Még az arcom is hasonló. Szerintetek ez elfogadható testalkat?:)

[link]

2011. aug. 6. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

látni a bordáit! :( ha a tieid is kilátszanak, nyugodtan hízhatnál kicsit.

21/n

2011. aug. 6. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Blokkolnálak.
2011. aug. 6. 15:58
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy magas, csak ne kertitörpékkel ismerkedj :) Egyébként ha ilyen az alakod, akkor javaslom sportolj, mert ezen a csajon 1 gramm izom sincs, és csak a szép arcának köszönheti, hogy van önbizalma.
2011. aug. 6. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem is vagy kirívóan magas. A 180 FELETTI lányok a magasak. Egy srác átlag 180 magas, én is annyi vagyok, de pl. a kollégáim mind magasabbak nálam:)

A testalkatod ha tényleg ilyen tökéletesen elfogadható.

2011. aug. 6. 18:44
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a csaj a képen kicsit megfeszíti magát, azért látszódnak ki a bordái. Amúgy ha normál helyzetben vagy, és akkor kilátszanak a bordáid, akkor ne fogyózz tovább. :D

Szóval teljesen rendbe van, még ha pár kilóval több lennél is. Amúgy meg nem kell félni, vannak azért nagyobb pasik is, csak nem találtad meg őket... (pl. itt vagyok én, 183cm és 92kg :D )

2011. aug. 6. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Húúh, most nézem a többi képet, tényleg nagyon csúnyán kinn vannak a bordái a csajnak, remélem neked azért ennyire nincsenek kinnt...
2011. aug. 6. 18:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem, az enyémek ennyire nincsenek kint:) Egy kicsit nagyobb a hasam is:D:D Sportolni jó lenne valamit, csak nem vagyok valami kitartó, ez a baj:S Szóval a lényeg, hogy kb ilyen vagyok, csak kicsit nagyobb a hasam:D Köszönöm a válaszokat:)
2011. aug. 6. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Itt a lényeg azon van, hogy mennyi az a kicsi :D
2011. aug. 6. 19:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Jah nem sokkal nagyobb:D Nem ilyen sörhasXD Csak mondjuk 1-2 cm.rel nagyobb:)
2011. aug. 6. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Az teljesen jó ;)
2011. aug. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!