Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem lenne túl korai találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne túl korai találkozni?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedem egy lánnyal. Egy hete beszélgetünk, és felvetettem, hogy nyár végén találkozhatnánk. Nem akartam megijeszteni, féltem, hogy túl korainak találná ha így hétvégére vagy pár napon belülre kérdezem, ezért lett nyár vége. Namost elgondolkodtam ezen, és igazából nem tudom szükséges-e addig húzni... állítása szerint jó velem beszélgetni meg sok a közös bennünk, kíváncsi rám élőben stb, szerintetek nem lenne jobb ötlet előbb találkozni? Mondjuk jövő héten? Lehet buta kérdés, de nem vagyok ilyen nagy csajozós menőgyerek, szóval nem tudom pontosan hogy gondolkodnak ilyenekről a lányok.

20F, a lány 19

2011. aug. 6. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:

volt olyan netes ismerkedésem, amiből másnap már találkozó lett, volt olyan, amiből csak 2-3 hónap után.

embere válogatja, tőle kérdezd, ne tőlünk.

2011. aug. 6. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell olyan sokáig húzni-halasztani,jobb előbb túllenni rajt,mert ha nem jöttök be egymásnak és nem úgy alakul köztetek,akkor legalább nem raboljátok tovább egymás idejét,mindketten keresgélhettek tovább.Ha pedig nem társkeri céljából dumálgattok,akkor is jobb minél előbb talizni.
2011. aug. 6. 10:42
 3/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle mikor ér rá. A neki megfelelő időpont az, amikor találkozni akar veled.
2011. aug. 6. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy ő mit gondol erről. =]

Milyen messze lakik egyébként?

2011. aug. 6. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
100 km.
2011. aug. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!