Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt tudok ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14éves fiú vok.

lessz szombaton falunap mamámék és elmegyek.

na az lenne a kérdésem hogy ha meg látok 1 csajt akkor mit tegyek?

lécci segíccsetek nagyon fontos lenne és kérlek titeket:NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!

előre is kössz

2011. aug. 4. 18:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

szia dugunk?

Szia nem is ismerlek még

Akkor úszsunk

Nem tudok

jólvan akkor marad a dugás

2011. aug. 4. 18:48
 2/22 anonim ***** válasza:
ússzunk*
2011. aug. 4. 18:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Odamensz hozzá, megmondod neki, hogy nagyon tetszik neked, és hogy nem lenne-e kedve ismerkedni. Ha azt mondja, hogy igen, akkor menjetek el sétálni, üljetek be valahová kólázni, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást! Érdemes vele először szemezgetni, aztán abból már lelehet venni, hogy neki tetszel-e. Remélem valamilyen szinten tudtam segíteni :)
2011. aug. 4. 18:52
 4/22 A kérdező kommentje:
eszed annyi amennyi látszik...
2011. aug. 4. 18:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Próbálj a közelébe férkőzni és valami olyan témát dobj fel, ami ezen a falunapon aktuális és ő is tud hozzászólni. De előbb légy bátor megszólítani a lányt. Ne félj, ha nem akar veled dumálni, úgyis észreveszed. De meg kell próbálni, mert különben később is így fogsz hozzáállni és nem szeretnéd, hidd el nekem.
2011. aug. 4. 18:54
 6/22 anonim ***** válasza:
borsod megyei vagy xD ?
2011. aug. 4. 18:58
 7/22 A kérdező kommentje:

3adik válaszoló és a 4edik köszönöm:)

de pl mien témát hozzak fel?

2011. aug. 4. 18:59
 8/22 Hailey13 ***** válasza:

hol lesz falunap?:D

15 éves lány vagyok, és én is szoktam menni(gondolom nem ugyanoda ahová te.):D

magamból kiindulva nekem az tetszene, ha valami véletlenne tűnne, tehát nem egy sima leszólításnak:D

pl odamész és kérdezel valamit hogy ezt és ezt hol találod, vagy azt mondod nem nagyon tudod mi merre van:D

aztán dicsérd meg valamilyét, kérdezgess arról hogy odavalósi-e (én is városból szoktam járni falunapra) stb stb:D aztán vegyél neki egy vattacukrot (nálunk szokott lenni) szerintem az nagyon édes, szó szerint is:)

sok sikert!

2011. aug. 4. 18:59
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez a kérdés bennem is felmerült. xD
2011. aug. 4. 19:00
 10/22 anonim ***** válasza:
Pl: ha a "mien" helyett azt írod, hogy miLYen, szerintem nagyobb eséllyel indulsz.
2011. aug. 4. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!