Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány 16 éves én 21, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány 16 éves én 21, azt hiszem túl nagy a korkülönbség, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval 21F vagyok, van egy lány aki nagyon tetszik, de ő csak 16 éves, facebookon váltottunk pár levelet egymással, de én nem merek közeledni felé a korkülönbség miatt. Úgy látom sehova se vezet az egész, hiszen ez mégis csak 5 év, ha 35 és 30 lenne akkor az más, de ebben a korban sok az 5. Ráadásul, amennyit lattam belőle facebookon, az alapján nem tűnik olyannak, mint akinek volt már dolga fiúval. Nem a szexre gondolok, hanem mondjuk egy kapcsolatra. Tudom hogy az lenne a megoldás, hogy keresek a koromban levő lányt, ez így is szokott lenni, nem szoktak tetszeni a "kisebbek", de ez a lány annyira szép, hogy az hihetetlen. Tökéletesen az ideálom. Mit tanácsoltok mit tegyeK?
2011. aug. 4. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"az hihetetlenül sértő tud lenni egy lány számára, ha lenézik a kora miatt..."

Max ugyanannyira sértő, mint egy fiú számára.

2011. aug. 5. 00:50
 12/19 anonim ***** válasza:
jah..de mikor láttál már olyan beszólást hogy: " azért nem fekszem le a pasimmal, mert még nem érett meg rá hogy sexeljen..." ?!?
2011. aug. 5. 01:30
 13/19 anonim ***** válasza:

01:30

Most nagy ostobaságot írtál.

A csajok ha megtudják, hogy a potenciális pasijuk (aki udvarol nekik) fiatalabb tőlük, akkor többet szóba sem állnak velük. Na te ezt minek nevezed? Odáig sem jutnak el, hogy lefeküdjenek. Na ezen gondolkozz el.

2011. aug. 5. 02:00
 14/19 anonim ***** válasza:

igen, de teljesen más az indok amiért...

és az a lényeg...a csajok Érett pasit keresnek..ergó *náluk* idősebbet

ami nem egyenlő azzal hogy féltem mert fiatal, és nem tartom érettnek arra hogy *bárkivel is* sexeljen..

2011. aug. 6. 01:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Na úgy látom rátapintottam a lényegre, és érzed, hogy fáj, ezért megint megpróbáltad kimagyarázni magad. Ebből arra lehet következtetni, hogy lány vagy, és talán tinédzserkori, vagyis érintett a témában. Ezért nem akarod elfogadni az igazságot, hogy te is csak ugyanazt az indokot használod, mint amit fordított esetben ellenzel. Vagyis úgy próbálod beállítani a dolgokat, hogy azok számodra kedvezőek legyenek, de ezzel csak ismét saját magaddal kerültél ellentmondásba.

"de teljesen más az indok amiért"

Nem. Egyáltalán nem más az indok! Az indok ugyanaz: az éretlenség!

"a csajok Érett pasit keresnek..ergó *náluk* idősebbet

ami nem egyenlő azzal hogy féltem mert fiatal, és nem tartom érettnek arra hogy *bárkivel is* sexeljen.."

A csajok nem tartják a korukbeli fiúkat érettnek ahhoz, hogy szóba álljanak velük. Ez pontosan ugyanolyan, mint amire te azt mondod, hogy "nem egyenlő azzal"... Dehogynem! Teljesen ugyanaz az indok!

2011. aug. 6. 01:46
 16/19 anonim ***** válasza:
01:16 -nak szól a 01:46 -os válaszom.
2011. aug. 6. 01:49
 17/19 anonim ***** válasza:

nem..én erre az esetre célzok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2066..

és nem vagyok érintett, csak voltam más értelemben..

21 vagyok, de 13 évesen érettebb voltam sok mindenben, mint most a kortásaim, és ki*szottul fájt hogy mégis lekislányoznak..

amiről te beszélsz, igen minde (majdnem minden) csajnak idősebb pasi kell...de a pasiknak meg általában fiatalabb csaj...

szal neked csak anyi hogy keress fiatalabbat,

de mi hiába találunk időset, ha úgy áll hozzá hogy: "még gyerek vagy a sexhez"

fordított esetben nem ez a hozzáállás, hanem az hogy "bocs az idősebbekre bukom", de ezt nem egy már meglévő kapcsolatban kapot az arcodba, hanem még kialakulóban lévőben (nyilván már az elején tisztázzátok ki hány éves..) és akkor még anyira nem lehet bántó + keresel mást..

de ha már X hónapja együtt vagytok, és akkor jelenti be a pasas, hogy bocs, de megvárom amég 18 leszel...az azért nem kicsit ciki...

2011. aug. 6. 02:06
 18/19 anonim ***** válasza:

bocs, ez kicsit off volt (előző vok)

de azt próbálom megértetni hogy még a csajok *önmaguknál* idősebb pasit keresnek, addig a pasiknál meg ilyen korhatárok vannak, hogy úristen még csak 14 akkor még várnikell..

2011. aug. 6. 02:08
 19/19 anonim ***** válasza:

02:06 (egyben 02:08)

"de 13 évesen érettebb voltam sok mindenben, mint most a kortásaim, és ki*szottul fájt hogy mégis lekislányoznak.. "

Persze, persze minden 13 éves lány ezt mondja! Minden kislány az miatt nyavalyog, hogy ő "érettebb a koránál". (És még el is hiszik magukról ezt a képzelt dolgot.)

"igen minde (majdnem minden) csajnak idősebb pasi kell"...

..."de azt próbálom megértetni hogy még a csajok *önmaguknál* idősebb pasit keresnek"

Vajon miért keresnek önmaguknál idősebb fiút? Azért, amit már korábban is említettem. (Röviden tévhitekben* élnek.)

"de a pasiknak meg általában fiatalabb csaj"

Vajon miért keresnek fiatalabb lányt?

1. Azért, mert a korukbeli lányok tévhitekben* élnek, szóba sem állnak velük és nincs más választásuk, mint fiatalabb lányt keresni.

2. A másik ok az az, hogy a gyors szexre vágyó vagy éretlen idősebb fiúk a könnyen manipulálható fiatalabb kislányokat keresik.

3. Vagy egyszerűen csak béna a korabeli lányokhoz.

Az itteni kérdezőre és az általad belinkelt kérdésben megnevezett fiúra nem vonatkozik a második ok. Az első (de a harmadik is közrejátszhat) ok vonatkozik rájuk: kénytelenek voltak összejönni fiatalabb lánnyal.

"addig a pasiknál meg ilyen korhatárok vannak, hogy úristen még csak 14 akkor még várnikell"

Mivel a lány fiatalabb, ezért a fiú vár a szexszel. Ez nagyon ritka eset! Ez leginkább a törvény miatt fordul elő, ha a lány még nem 14 éves.

A lányoknál is ugyanilyen korhatárok vannak, hogy "Úristen! Velem egykorú nekem nem kell.". Ez viszont nagyon gyakori. Ráadásul minden ok nélkül. Ez az ami érthetetlen (és súlyos).

*tévhit= A lányok azt hiszik, hogy ők érettebbek a korukbeli fiúknál, pedig nem azok. Valójában ugyanannyira érettek.

2011. aug. 6. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!