Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú és a 21 éves lány között nagy a korkülönbség?
18:44
A reménytelenség belőled fakad. Látnoknak képzeled magad, és az ebből származó rögeszmédet akarod ráerőltetni másra.
Nem meglepő, hogy nem tudsz értelmes érvet írni...
ma 18:52!
Te miről beszélsz ember?:D Egy csomó boldog pár van, ahol a lány tizenéves a fiú meg 20felett van. Nem tudom, hogy miért fáj ez neked? Meg miért árad ez a pesszimizmus belőled, amit te racionalitásnak hívsz? Továbbra is érdekelne, hogy hány éves vagy és milyen nemű.
18:55
"Te miről beszélsz ember?"
Azokról a dolgokról, amiket öntudatlanul is elárultál magadról ember.
"Egy csomó boldog pár van, ahol a lány tizenéves a fiú meg 20felett van."
Ez ugyanannyira igaz, mint fordított esetben.
"Nem tudom, hogy miért fáj ez neked? Meg miért árad ez a pesszimizmus belőled, amit te racionalitásnak hívsz?"
Nem tudom neked hol jár az agyad, de nekem nem fáj semmi. Az a te dolgod, ha neked fáj az igazság, de mint mondtam, én a tényeket írtam. Fölöslegesen próbálod kiforgatni a szavaim, mert attól még a valóság nem változik meg.
"Azokról a dolgokról, amiket öntudatlanul is elárultál magadról ember. "
Ezt fejtsd ki bővebben:D Nálad komoly pszichés probléma van amúgy:)
"Ezt fejtsd ki bővebben"
Olvass vissza agyhalottkám! :)
"Nálad komoly pszichés probléma van amúgy"
Ezt mondta neked a pszichológusod? :)
ma 19:13!
Sértegetni nem kéne. Miért nem árulod el a korodat és nemedet? Meg mit zagyválasz itt össze-vissza? Én azt írtam, hogy a fiatal lány-idősebb fiú kapcsolat szokványos, ezzel szemben ennek a fordítottja furcsa. Erre te elkezdtél halandzsázni...
19:18
"Meg mit zagyválasz itt össze-vissza?"
Én zagyválok? Egyszerűen csak nem tudsz felfogni semmit (ez az agyi problémáidra utal), de kényszerérzeted van és ezért ömleszted ide az ostobaságaid.
"Én azt írtam, hogy a fiatal lány-idősebb fiú kapcsolat szokványos"
A gyakoriságon kívül semmiben nem különbözik annak a fordítottjától (fiatal fiú-idősebb lány).
ma 19:26!
Gondoltam még egyszer megpróbálok veled szót érteni, mint értelmes emberrel, de úgy látom nem jártam sikerrel. Szándékosan mellé beszélsz...
19:29
Te a szó elterelésével próbálkozol. Az én visszaterelésemet nevezed te mellébeszélésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!