Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiú és a 21 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú és a 21 éves lány között nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakori, hogy 16 éves fiúnak 21 év körüli barátnője van? Ez nem fura?
2011. aug. 2. 16:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18:44

A reménytelenség belőled fakad. Látnoknak képzeled magad, és az ebből származó rögeszmédet akarod ráerőltetni másra.

Nem meglepő, hogy nem tudsz értelmes érvet írni...

2011. aug. 2. 18:52
 22/30 anonim ***** válasza:

ma 18:52!

Te miről beszélsz ember?:D Egy csomó boldog pár van, ahol a lány tizenéves a fiú meg 20felett van. Nem tudom, hogy miért fáj ez neked? Meg miért árad ez a pesszimizmus belőled, amit te racionalitásnak hívsz? Továbbra is érdekelne, hogy hány éves vagy és milyen nemű.

2011. aug. 2. 18:55
 23/30 anonim ***** válasza:

18:55

"Te miről beszélsz ember?"

Azokról a dolgokról, amiket öntudatlanul is elárultál magadról ember.

"Egy csomó boldog pár van, ahol a lány tizenéves a fiú meg 20felett van."

Ez ugyanannyira igaz, mint fordított esetben.

"Nem tudom, hogy miért fáj ez neked? Meg miért árad ez a pesszimizmus belőled, amit te racionalitásnak hívsz?"

Nem tudom neked hol jár az agyad, de nekem nem fáj semmi. Az a te dolgod, ha neked fáj az igazság, de mint mondtam, én a tényeket írtam. Fölöslegesen próbálod kiforgatni a szavaim, mert attól még a valóság nem változik meg.

2011. aug. 2. 19:11
 24/30 anonim ***** válasza:

"Azokról a dolgokról, amiket öntudatlanul is elárultál magadról ember. "

Ezt fejtsd ki bővebben:D Nálad komoly pszichés probléma van amúgy:)

2011. aug. 2. 19:12
 25/30 anonim ***** válasza:

"Ezt fejtsd ki bővebben"

Olvass vissza agyhalottkám! :)

"Nálad komoly pszichés probléma van amúgy"

Ezt mondta neked a pszichológusod? :)

2011. aug. 2. 19:13
 26/30 anonim ***** válasza:

ma 19:13!

Sértegetni nem kéne. Miért nem árulod el a korodat és nemedet? Meg mit zagyválasz itt össze-vissza? Én azt írtam, hogy a fiatal lány-idősebb fiú kapcsolat szokványos, ezzel szemben ennek a fordítottja furcsa. Erre te elkezdtél halandzsázni...

2011. aug. 2. 19:18
 27/30 anonim ***** válasza:

19:18

"Meg mit zagyválasz itt össze-vissza?"

Én zagyválok? Egyszerűen csak nem tudsz felfogni semmit (ez az agyi problémáidra utal), de kényszerérzeted van és ezért ömleszted ide az ostobaságaid.

"Én azt írtam, hogy a fiatal lány-idősebb fiú kapcsolat szokványos"

A gyakoriságon kívül semmiben nem különbözik annak a fordítottjától (fiatal fiú-idősebb lány).

2011. aug. 2. 19:26
 28/30 anonim ***** válasza:

ma 19:26!

Gondoltam még egyszer megpróbálok veled szót érteni, mint értelmes emberrel, de úgy látom nem jártam sikerrel. Szándékosan mellé beszélsz...

2011. aug. 2. 19:29
 29/30 anonim ***** válasza:

19:29

Te a szó elterelésével próbálkozol. Az én visszaterelésemet nevezed te mellébeszélésnek.

2011. aug. 2. 19:38
 30/30 anonim válasza:
34%
A szerelemnek semmi köze a divathoz vagy pedofíliához,én sem gondoltam volna,de 28 éves srácként megismerkedtem egy 16 éves lánnyal,kölcsönösen szeretjük egymást,ő érettebb a koránál én kissé fiatalosabb,kb. annyinak nézek ki és olyan vagyok mint 20 évesen,szóval pont kiegészítjük egymást,ő az idősebbekkel jön ki,én a fiatalabbakkal.....persze a szülők ellenzik,elnéznék,hogy inkább egy 17 éves amatőr gyerek élvezkődjön rajta,akivel nem is szeretik egymást,csupán a kor miatt....nem is értem az embereket,más csajok meg sunyiban dugnak 13-14 évesen-tök mindegy milyen korúval-onnantól,hogy elkezdte a szexuális életet,lovagoljanak már a koron LOL Persze vannak visszaélések vagy lehetnek,de egy igazi perverz nem fog leállni a szülőkkel beszélni!Furcsa korban élünk,csak a látszatra adnak az emberek,le se szarják a valóságot!Régen meg egy lány 16 évesen házasodott,szült,stb.Persze jobb később és manapság minden kitolódik,de minden lehetséges!Bocs,hogy elkanyarodtam a témától :D
2011. okt. 19. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!