Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hol találkozunk?
Egy társ kereső oldalon ősze ismerketem 1 csajal, és fel vetem msn re és ot jókat beszélgettűnk, és most fogumk találkozni.
Hol találkozak vele?
Hová hivjam el?
Vagy mijen programot talájak ki ismerkedésnek?
Mozi, Pláza?
Vagy ha találkozok vele mit mondjak neki? ijenbe még nem voltam.
amugy a csaj 18
Egy stílusos kávézó, szép kilátással,utána séta vmi szép helyen(ha romantikus)
Ha nem,nem tudok segíteni. Én ennek örülnék.
Saját példa alapján tudok adni egy biztos tippet.Nálunk is az msn-nek nagy szerepe volt a kapcsolat kialakításában a távolság miatt(első látásra szerelem dolog volt,előtte egyszer beszélgettünk).Párom megkérdezte,hogy nincs-e kedvem teázni?Mondtam,miért ne!Akkor holnap 7kor,adott helyen tali.Szóhoz sem tudtam jutni,mikor munka után 200km-t leautózott miattam,ott volt a megbeszélt helyen...majd hazavitt,miközben 5 perc séta lett volna,és ahogy kell virággal köszönte meg a randevút.
Elég romantikus sztori,és ódzkodtam az ilyentől,de maga a meglepetés és,hogy gondolt rám...virág,ismeretlenért ennyit vezetni,megnyerte a szívem.
Szerintem próbáld ki,hogy élőben is ugyanolyan jó-e köztetek a kapcsolat,tudtok-e szóban is jókat dumálni?Erre nem igazán jó a mozi,ott "már" romantikára van esély inkább,következő randin.
Menjetek egy hangulatos pizzázóba,vagy kávézó,teázó...beszélgettek,elmentek sétálni-esetleg úgy is tervezheted,hogyha félsz attól,hogy netán kifogysz a témából: a sétátok valamilyen programot,vagy épületet vagy egy olyan dolgot érint,ami új témát ad.
A lányok szeretik ha egy fiú illedelmes,romantikus...és a kedvükbe jár.Lehet virág,vagy ha más kedvencét kiderítetted esetleg már most meglepheted vele!Visszafogott,kellemes...és válaszreakciókban gazdag randit Neked!:)
L/20
Hát én első randin hagynám a mozit.Akkor olyan jó,hogy végre láthatom élőben is nem csak camon keresztül,én élvezném minden percét,amit a moziban nem lehet:S
Inkább vidd el egy hangulatos kávézóba,könnyebben oldódsz ha beszélgetsz nem csak a filmet bámulod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!