Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy oldanátok meg ezt a kérdést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldanátok meg ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
2nappal ezelőtt,autóvezetés közben,szemezgettem egy fiúval.Félre álltunk,és egy Audi A8-as kocsija volt,de nekem elég fiatalnak tünt(a srác,ehhez az autóhoz).Kedves volt,jót dumáltunk számot cseréltünk.A lényeg hogy 29évesnek mondta magát,tőzsdén dolgozik...de nekem inkább 24-nek néz ki.Beszélt arról is hogy az apjával él egy nagy családi házban...meg arról is szó esett,hogy munkába bkv-val jár,mert úgy gyorsabban bent van.Nekem egy kicsit kezd gyanus lenni,nem tudom miért érzem ezt.Mondjuk mindig is a negatív oldalát nézem a dolgoknak,és valahogy az az érzésem,hogy az az autó az apucié(aki éppen elvan utazva egyébként),és nincs is még 29...szóval csak leakar nyűgözni.Nem az a lényeg hogy milyen autója van,mielött itt bárki kikérné magának,de tetszik a srác viszont ha az elejétől már hazudik,nem maradnék vele!Mert ugye egy kapcsolatot nem lehet hazugságra alapozni,főleg az elején így indítani.De hogy tudjam meg...legalább a korát?Még sem mondhatom neki,hogy add már oda a személyi igazolványodat,mert nem hiszem el a korod.
2011. júl. 31. 13:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A munkájáról nem hiszem hogy hazudik(van egy pár 30éves ismerősöm,akik brókerek,igaz nekik már saját házuk van,de ő még csak 4hónapja van a cégnél),a ruhája nem kétfilléres(calvin klein...stb.),a márkákhoz azért értek:-)...ez a szakmám,bár apuci pénzén is veheti.Tényleg csak az az egy megoldás lesz,hogy még találkozom vele....
2011. júl. 31. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Találkoztál vele azóta? Kiderült valami?
2011. aug. 7. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!