Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! 185 cm magas vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 185 cm magas vagyok és 105 kg. Lenne esélyem nálatok?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok. sok a magassághoz ez a tömeg? 16/F
2011. júl. 31. 11:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

13 éves mi a fenét keres ezen az oldalon?!

És nyugi, igen lenne esély főleg h elkezdtél tenni is az egészséges életmódért. HAJRÁ!

22N

2011. júl. 31. 14:12
 12/30 anonim ***** válasza:

Ha az a 105 kiló tiszta izom, akkor is egy kicsit sok 16 éves korban ez a testsúly.

De gondolom zsír is van rajtad rendesen, egészségesen kell élni, mert most még változtathatsz magadon, ne legyél igénytelen.

2011. júl. 31. 14:36
 13/30 anonim ***** válasza:

én is 185cm vok de 73 kiló...add át a feleslegetXD

22/F

2011. júl. 31. 16:02
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát amióta játok edzeni, már van izom is, de a hasamon még van egy kis zsír, amitől szeretnék megszabadulni. Egyébként az alkatom is inkább erősebb, vastagabb csontozatú, sosem voltam vékony. Várom még a válaszokat.
2011. júl. 31. 18:27
 15/30 anonim válasza:
Ismerem a "fajtádat",én is ilyen vagyok,csak én 188 cm és 130 kilo.Legyél rá büszke,velem együtt a természetesen atletikus,mezomorf alkatuakhoz tartozol.Nagyot néznél,ha lemérnéd a zsirmentes tömeged:)Rendesen összerakott étrend mellett hatalmas izomzat kiépítésére vagy képes,az enyhe felesleg rajtad pedig az ilyen tipusu emberekre jellemző mérsékelten lassu anyagcsere miatt van,ami elég lassú arra hogy el is hízz ha nem vigyázol.Ne figyelj a sok okos kommentelő véleményére,sportolj,edzzél,és figyelj oda a fehérje beviteledre.Ha módod van rá mérd le a testzsirod,12-13% még átlagosnak mondható:D Én is 100kilósnak nézek ki,és mindig megdöbbennek a valódi súlyomon.Bár rajtam több a felesleg valamivel.Lényeg a lényeg:Figyelj a zsírosodásra,az izom mindenképp ragadni fog rád..
2011. aug. 2. 13:10
 16/30 A kérdező kommentje:

És hogyan lehet testzsírt mérni? Amugy te hány éves vagy?

Nyáron igyekszek még tartani a heti 6 edzést, gondolom az nem árthat :D

2011. aug. 2. 13:28
 17/30 anonim ***** válasza:
még beléefér
2011. aug. 2. 13:41
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
hájas disznó. foggyá' le!
2011. aug. 2. 13:59
 19/30 anonim ***** válasza:
ha ez mind izom akkor már nem szeretnélek ellenfélnek:D amugy nemtudom hogy milyen a házad de ha tudnám mondanék egy olyanféle edzést amit bármikor tudol csinálni hatásosabb mint kondiba járni pld én 2 naponta edzem barátom kondizik és én gyorsabban lefogytam meg gyorsabban is izmosoddtam mitöbb én igyenbe itthon csak az tudta akinek én elmondtam és nemmentrá csak egy röpke 30percem
2011. aug. 2. 14:06
 20/30 anonim válasza:

Én 23 éves vagyok,és akkor vágtam bele a testépítésbe,amikor olyan idős voltam mint te,akkor mindössze 182 centis voltam,és 95 kiló,átlagos testzsírral,átlagon felüli nem edzéssel szerzett izomzattal,erős csontozattal.Ritka az ilyen típus,és vannak hátulütői is,például jóval többet kellene költened ételre,mivel egy ekkora testet bizony el kell látni fehérjével,különösen akkor,ha igénybe is van véve nehéz sport által,és ha "ne adj isten" még az izomzatunkat is megakarjuk növelni.Amire kiemeltem figyelmeztetnélek az az,hogy amennyiben abbahagyod az edzést,és igyekszel fenntartani az izomzatodat-mivel az izom sok energiát igényel-,fennáll az esélye,hogy elszámolod magad,és felszedsz 10-15kiló zsírt is.Nőni még fogsz,itt cáfolom meg a széleskörben keringő ökörségeket,miszerint a súlyzós edzés megállít a növekedésben.Éppen ellenkező hatást fejt ki,mivel az edzéshez szükséges tápanyagokban gazdag étrend,és súlyzózás-mint stressz- kiváltotta fokozott növekedési hormon elválasztás éppenséggel jótékony hatással van a magasságod növekedésére.Saját tapasztalat,hogy bár lehet,hogy elhízol,ha abbahagyod az edzést,a szerzett izomzat nem fog olyan drámai gyorsasággal eltűnni-esetedben:)-,mint az átlagos testalkati típussal rendelkezők esetében.Sajnos nekem is abbakellett hagynom,de én is újra belevágok:d

A testzsírod lemérésére vannak spéci módszerek.Talán legmegbízhatóbb az ún. kaliperrel,vagy tolómérővel való mérés,aminek lényege a test 3 vagy 7 meghatározott pontján a bőrredők lemérése,illetve gyógyszertárakban is lehet.

Mégegy dolog:Véleményem szerint túl sok a heti 6 edzés,mivel képtelenek regenerálódni az izmaid.Ne a kilók eszetlen csökkentése legyen a cél,hanem a testkompozíció megváltoztatása,valamint az izomzat megtartása,és a zsírtömeg csökkentése.Egyrészt megnő a tested energiaigénye,ezáltal csökken az elhízás esélye,másrészt sokkal esztétikusabb.Csodálkozom,hogy még senki sem mondta neked,hogy pihenésre is szükséged van!

Remélem segítettem

2011. aug. 2. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!