Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki Tőlem 3 évvel idősebb (17l) Én pedig 13l. Már mondta, hogy tetszem neki és, hogy szeretne velem találkozni de én nem birok várni és nyomulni sem fogok. Hogyha érdeklem és komolyan gondolja akkor keressen ő! Mit tegyek, hogy felgyorsítsam vagyis, hogy hamarabb rámirjon vagy hamarabb kihívjon sétálni?? Veszíteni valóm van??2011. júl. 31. 00:06
11/13 anonim válasza:
ಠ_ಠ azért 158 év kor külömbség az sok szerintem :D de te tudod.xD
12/13 anonim válasza:
Jajj,istenem.Nem tudtok valami normális választ is adni szerencsétlennek? -.- XD Hát először is:az írással van pár gond,pl. ,hogy miért írtad,hogy 17/l (az nem egy 1-es akart lenni gondolom,hanem egy L betű.de az meg lányra utal),de gondolom 00:06-kor nem voltál olyan állapotban,hogy végiggondolt mit is írsz és utána még át is olvasd,főleg,hogy a korodbeliek nagytöbbsége ilyenkor már alszik...Szerintem egyébként nyugodtan megbeszélhetsz vele találkát,mert úgy azt gondolhatja,hogy ő téged nem érdekel,és azért nem fog keresni,mert a fiúknak is kell a visszajelzés.Ha többet találkoztok,akkor előbb-utóbb úgyis kiderül,hogy akar-e tőled komolyabbat,de én személy szerint nem hiszem,hogy akarna,de ti tudjátok.
13/13 anonim válasza:
Akkor 17 és 13 ? Nehéz szitu. Ha sűrün találkoztok úgy könnyebb ,mert nem kell elhívnod .Szabadon flörtölhetsz, azért a srácok is csak emberek és félnek. Ha visszajelzel neki bátrabb lesz.
Így csináld:
- Mosolyogj rá ha rád néz .
- Egy jó vicc vagy sztori után nevetés közben érintsd meg a karját.
- Ha vele beszélsz nézz a szemébe.
(ezeket természetesen csináld ne erőltetetten,gyakorolhatod is) És még sorolhatnám. Merészebb is lehetsz (kacsintás, puszidobás)de csak ha ő is "visszajelzett". Aztán bízd rá a többit ha a föntébb említetteket megtetted, beleértve a merészebbeket is, és nem lépett semmit , akkor lehet,hogy mégsem érdekled.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!