Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még? Szemezzek vele még vagy menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy hét egy napján mindig együtt utazunk! Észre vettem hogy próbál szemezni velem és mosolyog rám de eddig nem nagyon érdekelt!De most hogy nem látom egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet! Szemezzek vele első alkalommal vagy menjek oda hozzá??!!2009. ápr. 6. 13:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha már próbált szemezni veled, akkor menj csak oda hozzá! (Hogy én hogy örülnék ha a kiszemeltem odajönne! :S)Persze ne egy "Jó a csöcsöd kő kóla" dumával, hanem mondjuk kérdezd meg, hogy lenne-e kedve meginni egy italt. Ezt é csak akkor utasítanám vissza ha 1: Nagyon nem jön be srác---> De akkor nem szemezett volna veled. 2: Van barátom --->Akkor sem szemezett volna veled! :D
Szóval mindent bele, mutasd meg, hogy te bátor vagy! :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!! Én is íg gondoltam. Jó hogy megerősítettél ebben!!
2009. ápr. 6. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!