Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok a gondom az, hogy szörnyen kicsi vagyok 157 cm. Ez baj?
Nekem a magas lányok is tetszenek, de alacsonyakat jobban kedvelem, mert baromi csinosak tudnak lenni és én sem vagyok túl magas.
173 cm
21/F
157 cm és 50 kg vagyok!
tudod a jóból keveset adnak :) járhatunk alacsony és magas pasival is, míg a magas lányok h néznek már ki egy alacsonyabb pasival? :D
azért néha megkapom h törpi vagyok, de nem sértésnek szánják és hiába van meg minden (nem deszka vagyok=normális testalkat) mégis sokszor nem hiszik el a koromat a magasságom miatt!
19/L
A barátnőm ilyen magas. Én 172.
26F
Amúgy meg, ha magas lennél, az lenne a baj, vagy, ha a melled nagy/kicsi, a mellbimbód nagy/kicsi/barna/rózsaszín, ha a puncid salátás kicsit, ha a feneked nem elég kerek. Egyszerűen a nőknél kötelező valamivel elégedetlenkedni. Mint mondtam, imádom a pici nőket, és sokan vannak így ezzel, a többieknek meg általában mindegy, milyen magas vagy.
Második voltam
most nem tudom kihez viszonyítani a 157 centit, de szerintem nem alacsony. én magas vagyok és szeretem az alacsony lányokat, de ti alacsony lányok nem szerettek :(
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!