Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen önbizalomhiányos sok lány?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:20
Mintha csak én mondtam volna!
Mert szemüveges vagyok és fogszabályzós, és így, akármennyire is nem áll rosszul, sokszor nem tudok magamra nőként tekinteni.. Pedig így elmondva sokkal bénábban hangzik, ne azt a tipikus stréberfejet képzeljétek el.
Mert beleestem abba a hibába, hogy szinte kivétel nélkül az összes barátnőm szebb nálam. És ez most nem önbizalomhiány, de tudom hogy mellettük csökkennek az esélyeim.
Mert anyám azt sulykolja belém hogy dagadt vagyok. Hiába látom hogy nem, sokat ront az önbizalmamon..
Ráadásul kiskoromban tényleg csúnya voltam, és több fiú is gúnyolódott velem, később meg kihasználtak, csúnyán átvertek:S
De mostanában próbálkozom legyőzni a gátlásaimat, szemezek a srácokkal (igen, még azt se mertem), nem 'kísérettel', barátnőkkel járkálok. Éés van is valami eredménye, de más okok miatt nem lesz belőle kapcsolat.
De hát általánosságban nem tudom megmagyarázni miért. Gondolom különböző az ok mindenkinél...
Hú, nekem egyszer egy haverom kifejtette, hogy a lányoknak azért nincs annyi önbizalma mint a fiúknak, mert nem nekik kell udvarolniuk, ezért nincs rá szükségük... Én mondjuk ezzel nem értek annyira egyet, de a kérdezőnek talán megfelel, mivel ő is pasi.
A másik ami most beugrott.. Kevés bókot kapunk. Mármint barátoktól, ilyesmik (elsősorban ugye fiúktól, egy lánytól teljesen más) . Nemrég egy fiú ismerősöm kedvesen elkezdett bókolgatni, aztán hirtelen: de most nem csajozni akarok nehogy azt hidd!, és ezek után nem mondott többet. Pedig nekem meg se fordult a fejemben hogy akarna tőlem valamit, tök jól esett.. Barátként, ismerősként is bókoljatok nyugodtan, minden hátsó szándék nélkül.. Nagyon jól esik, és egy-egy különlegesebb bókra akár évek múltán is vissza tudok gondolni, és nagyon jó:)
Az lehet ,hogy a férfi nem akar egy playboyos csajt feleségnek vagy komoly kapcsolatnak, de valahogy mindig ezt mutatják ki és a lányok viszont elbizonytalanodnak. Aztán meg csodálkoztok , hogy bizonytalanok vagyunk!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!