Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ha egy sráccal finoman próbálom meg érzékeltetni, hogy nem igénylem a társaságát. (folytatás lent)?
Igen ismerős! Ilyenkor sajnáltatja magát! vagy csak szeretné! Sok lány ilyenkor már elvan szállva magától és minden hülyeségbe belemegy! Utána meg sír hogy hogy át lett verve a feje.Az a baj hogy a sok ilyen perverz férfi meg ebből kiindulva azt hiszi hogy mindent lányt beetethet a süket dumájával... Szóval azért örülök hogy vannak még olyan lányok mint ti.Akik ép ésszel gondolkodnak! :)
Üdv. Bogóca
de viszont egyes lányok szeretik a kitartó pasikat...
am pont ma jártam így 1 lánnyal
meg volta a randi csók minden és hirtelen azt mondta h ennyi az annyi... utána is próbálkoztam éreztem h ő nem akarja mert mikor mondtam neki h találkozzunk ő azt mondta h nem tudja mikor ér rá blablabla... de ma konkrétan rákérdeztem és elmondta határozottan és a végén össze is vesztünk szóval elcsesztem rendesen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!