Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10 év korkülönbség nagyon sok?
Figyelt kérdés
én 21/L ő 31 éves2011. júl. 26. 13:44
2/8 anonim válasza:
Igen. Neki már gyerek kéne neked meg még élni.
3/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen emberek vagytok. mindektten. de nem vészes szerintem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem, ilyenkor már jó is lehet.
6/8 anonim válasza:
Nem sok, de ez a személyiségetektől is függ.
Szinte biztos, hogy teljesen másképpen gondolkodtok, másképpen láttok dolgokat. (legfőképpen azért, mert még csak a húszas éveid elején jársz, még csak most jönnek a keményebb dolgok neked)
7/8 anonim válasza:
Második! Már miért kellene feltétlen 31 évesen gyerek egy férfinak? Akkor kell, amikor ő úgy érzi. Nekem a feleségem volt 31, amikor először szült ...
8/8 anonim válasza:
Pontosan, egyetértek mac-kel! Én pont 31 vagyok és nagyon bejönnek a huszas éveik első felében lévő lányok. Még egyáltalán nem vágyom családra, majd ha eljön az ideje és nálam még nem jött el.
Ez csak egy marhaság, amit ész nélkül ismételget mindenki az oldalon. Egy másik topicba írt egy 30 éves férfi, ő 5 éve elvált, két gyereke van. Az mitől jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!