Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 vok és az osztálytársaimnak már mindegyiknek bakker. Van pasija nekem meg tetszik egy srác és tökjoba voltunk meg minden aztán egy csaj jött a suliba és vele kezdett járni. Tudni akarom milyen egy csók, és most nyáriszünetben kivel jöhetnék össze?
Hol laksz ?:D
Én is ilyen problémákkal küszködök :(
Csak legyél NORMÁLIS ( ne ilyen plázacica )
nekem Facebookon van egy jelölt most, de am én is eléggé egyedül vok:S
Nyarat egy lánnyal képzeltem el, de aztán kinyitottam a szemem:S
Rossz álom sorozataim még nem voltak, de hasonló nyomasztó dolgok már voltak nálam is. Néha vannak rémálmaim is, de szerencsére ritka, és többnyire csak egyszerű alvásparalízis. Remélem megoldódnak a nyomasztó napok, álmok Nálad is.
Ami a rossz hangulatot illeti nálam, hát úgy direkt elűznöm nem sikerült a rossz álmokat (bár az olvasás szokott segíteni), de a lényeg inkább az, hogy néhány hétköznapi gondomat végül sikerült megoldanom, és akkor a hangulatom is jobb lett, meg az nappalok, éjjelek is.
Igazad van, az biztos jó, ha ki tudod írni Magadat meg a dolgokat. Reál vagy inkább humán érdeklődésű vagy? Remélem, találsz Hozzád hasonló érdeklődésű embereket is. Sok örömet meg boldogságot a nyárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!