Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gázul csókolok..Mit lehet tenni? Légyszi normális válaszokat adjatok!
Kedvesem 7 év után, én 4 év után tanultunk meg igazán jól csókolni. Nem elriaztani akarlak, csak azt akarom mondani, hogy van olyan ember, akinek nem megy egyből. De ha valaki megmondta volna nekünk, hogyan kell , és nem magunktól jöttünk volna rá, akkor 1 nap alatt is megtanulhattuk volna. Úgy tűnik, ebben nagyon ügyetlenek voltunk. :D
Amikor először csókolóztam a barátommal, akkor nagyon ügyetlen voltam, hiszen az volt az első. Láttam rajta, hogy nincs megelégedve, ezért megkérdeztem, hogy rossz volt? Azt mondta igen, de majd megtanít. :P Szóval, ha ilyen miatt nem kellesz nekik, akkor loserek! Illetve akkor jó is, hogy nem lett velük komolyabb a dolog, ha ennyire sekélyesek!
Előtte már más srác is mondta nekem, aki tudta, hogy én még sose csókolóztam és félek az elsőtől, hogy ő nagyon szívesen megtanítana rá. De visszautasítottam, mert nem szerettem a srácot.
Mi sokáig csak nyelveset adtunk egymásnak, a Kedvesem gyorsan mozgatta a nyelvét, de az nagyon fura volt, nem volt jó érzés. De egy pár nap után már normálisan csókolóztunk, és jó is volt, de nem volt az igazi. Jó volt, de lehetett volna sokkal jobb is.
Kedvesem előtte már csókolózott más lányokkal, mert neki már volt előttem barátnője, de én meg még ő előtte nem. Aztán 4 éve együtt voltunk már, amikor véletlen tök máshogy csókolóztunk, mint ahogy szoktunk.
Nekünk ez jött be nagyon: finoman vedd a két ajkad közé az ő alsó vagy felső ajkát és icipicit nyald meg. Ezt így lehet folytatni a másik ajkával, majd adj nyelveset úgy, hogy csak picit dugod be a nyelvedet és játékosan megnyalod. A többi magától jön. Nem tudom, sikerült-e jól leírnom.
Ha meg nagyon izgulsz, és nem megy, nem tudnád jól csinálni emiatt (én is így voltam az elsőnél, de gondoom neked rátett egy lapáttal a 3 srác), akkor mondd meg a srácnak, hogy nagyon izgi dologban lehet része, megtaníthat téged csókolózni.
Ez csak "önmarketing" kérdése (jó értelemben és poénból mondom, nehogy félreértsd). Mennyivel jobban hangzik már az, hogy: "Baby, megtanítanál csókolózni?" mint az, hogy "Figyi, én nem tudok csókolózni." Igaz, nekem mindkettő bejönne, mert az utóbbi őszintébb, de elesettebb is sajnos.
Egyébként egy igazi férfi (mégha csak fiú is) nem lenne ekkora gyökér, hogy ilyen miatt dobjon egy csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!