Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha egy szórakozóhelyen rövid ismerkedés után megkérdezné egy srác, hogy kinyalhatom a p*ncidat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
jaj de kis ártatlan mindenki itt...a valoságban pedig akadnak szép számmal ribik, csak ök az ilyen kérdésekre sosem fognak válaszolni.
2011. aug. 7. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
kiröhögném, és nem is vesztegetnék többet a dologra:D
2011. aug. 7. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
Ha úgy nézne ki a srác,mint Hugh Jackman,akkor le is feküdnék vele!
2011. aug. 7. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez inkább a pasi "ribisége", csak esetükben erre nincs is jó szó.

Nem hagynám, mert gondolom ezzel a dumával már a fél várost kinyalta,és ki tudja miféle bacik laknak a szájában.

csak egy gondolat: ha a csaj hagyja magát kinyalni akkor ribi, ha a pasit leszopja a csaj, akkor is ő a ribi...érdekes

2011. aug. 7. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Ezzel a dumával még a vak öregasszonyt se nyalhatná ki. Vagy én vagyok naiv, hogy reménykedem az emberiségben még? Undorító minden "nő" nemű, és minden "férfi" nemű aki ilyet csinál. Nem ítélem el a szerelem nélküli szexet, vagy akármi mást, de azért van egy határ. Kéne a francnak olyan nő aki igent mond erre, ez tényleg ribiség. Az a "férfi" nemű is szánalom aki hagyja magát leszopni pár óra ismeretség után.

21/f

2011. aug. 7. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az éjjel voltam lenn a debreceni éjszakában, és csúcs ami megy. Tizenévesek tökrészegek, csaj-csajjal smárol, a beszédük trágár, minden második szó a b.zd meg, meg a f..zom, és hasonlók. Az egyik nő az utcán mondta, hogy ő már végre pucér pasit akar, látni, meg kockahasat.
2011. aug. 7. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
elküldeném a búsba...
2011. aug. 7. 22:11
 18/20 someone... ***** válasza:
33%

belemennék

14/F

sry

2011. aug. 7. 22:48
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
kérdezés nélkül kell megtenni :D
2011. aug. 23. 00:29
 20/20 napietus ***** válasza:
pfff.kinevetném és otthagynám :D
2011. aug. 23. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!